Κοσμος

Τέιλορ Σουίφτ: Δωρεά εκατομμυρίων δολαρίων στους πληγέντες των τυφώνων

Η διάσημη ποπ σταρ στηρίζει τους πλημμυροπαθείς της Φλόριντα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Τέιλορ Σουίφτ
Η Τέιλορ Σουίφτ © ΕΡΑ/SARAH YENESEL

Γενναιόδωρη δωρεά από την Τέιλορ Σουίφτ για τους πληγέντες κατοίκους των ΗΠΑ από τους τυφώνες Μίλτον και Έλεν

Η διάσημη τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ προχώρησε σε μία εντυπωσιακή δωρεά ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων για την ενίσχυση των πληγέντων από τους τυφώνες Μίλτον και Έλεν στις ΗΠΑ.

Taylor Swift Donates $5 MILLION to Help Victims of Hurricanes Helene and Milton | E! News

Την είδηση έκανε γνωστή η διευθύνουσα σύμβουλος της Feeding America, Claire Babineaux-Fontenot, η οποία δήλωσε ότι η δωρεά της Τέιλορ Σουίφτ θα στηρίξει τις προσπάθειες ανασυγκρότησης των πληγεισών κοινοτήτων, παρέχοντας βασικά αγαθά όπως τρόφιμα, καθαρό νερό και προμήθειες.

Η κ. Babineaux-Fontenot εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς την διάσημη ερμηνεύτρια, τονίζοντας ότι η στήριξή της σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι ζωτικής σημασίας για τις οικογένειες που προσπαθούν να ξεπεράσουν τις καταστροφές που προκάλεσαν οι τυφώνες.

Σημειώνεται πάντως πως η Τέιλορ Σουίφτ δεν είναι η μόνη celebrity που συμβάλλει στις προσπάθειες ανακούφισης των πληγέντων από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν αυτή την περίοδο τις ΗΠΑ.

Η θρυλική Dolly Parton ανακοίνωσε πρόσφατα τη συνεργασία της με την Walmart και άλλες εταιρείες για να προσφέρουν βοήθεια στους πληγέντες από τις πλημμύρες που προκάλεσε ο τυφώνας Έλεν, δεσμεύοντας επίσης 1 εκατομμύριο δολάρια, για την υποστήριξη των πληγέντων στην περιοχή των Απαλαχίων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.