Κοσμος

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ κρατούσε για δύο μήνες στον πάγο τη σορό του γιου της

Οι αποκαλύψεις των παιδιών της και το βιβλίο με τα απομνημονεύματά της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ
Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ κρατούσε για δύο μήνες στον πάγο τη σορό του γιου της © EPA / JIMMY MORRIS

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ κρατούσε για δύο μήνες στον πάγο τη σορό του γιου της - Οι αποκαλύψεις των παιδιών της και το βιβλίο με τα απομνημονεύματά της

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ φέρεται να κράτησε για δύο μήνες στο σπίτι της τη σορό του γιου της, διατηρώντας τη με πάγο, όπως αποκαλύπτεται στο βιβλίο «From Here to the Great Unknown» με τα απομνημονεύματα της. 

Ο 27χρονος Benjamin Keough αυτοκτόνησε το 2020, γεγονός που δεν μπόρεσε ποτέ να δεχθεί η μητέρα του Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ«Η μαμά μου είχε τον αδερφό μου στο σπίτι μαζί μας αντί να τον κρατήσουμε στο νεκροτομείο», έγραψε στο βιβλίο η κόρη της και πρόσθεσε: «Μας είπαν ότι αν μπορούσαμε να φροντίσουμε το σώμα, θα μπορούσαμε να τον έχουμε στο σπίτι, έτσι τον κράτησε στο σπίτι μας για λίγο σε ξηρό πάγο. Ήταν πολύ σημαντικό για τη μαμά μου να έχει αρκετό χρόνο για να τον αποχαιρετήσει, όπως είχε κάνει και με τον μπαμπά της. Πήγαινα και καθόμουν εκεί μέσα μαζί του».

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ κρατούσε τη σορό σε συγκεκριμένο δωμάτιο και σταθερή θερμοκρασία

Μάλιστα, διευκρινίζει ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένος νόμος στην Καλιφόρνια, όπου ορίζεται το πότε μία σορός πρέπει να ταφεί. Η ίδια η Πρίσλεϊ εξομολογήθηκε ότι όταν πέθανε ο πατέρας της είχε βρει ιδιοκτήτρια γραφείου τελετών με ενσυναίσθηση, που τη βοήθησε να περάσει χρόνο του. Το ίδιο έπραξε και με τον γιο της. «Νομίζω ότι θα τρόμαζε τους ζωντανούς, αλλά όχι εμένα», είχε πει. 

Όπως αποκαλύπτεται, το δωμάτιο στο οποίο παρέμεινε η σορός Benjamin Keough κρατήθηκε σταθερά στους 55 βαθμούς και η μητέρα του «τον είχε συνηθίσει τόσο πολύ, τον φρόντιζε και τον κρατούσε εκεί», σύμφωνα με τα απομνημονεύματα. Μάλιστα, σε αυτό το διάστημα, η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και η κόρη της έκαναν τατουάζ ίδιο με εκείνο που είχε ο Ben. Ο άνδρας που τους το «χτύπησε» έπρεπε να δει το τατουάζ στο άψυχο σώμα του γιου της, προκειμένου να μπορέσει να το αποτυπώσει. «Σύντομα μετά από αυτό, όλοι πήραμε μια αίσθηση από τον αδερφό μου ότι δεν ήθελε πια το σώμα του σε αυτό το σπίτι», σύμφωνα με τον Riley Keough.

Ο Benjamin Keough και η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ έχουν ταφεί στο Graceland.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.