Κοσμος

Έλον Μασκ: Αν χάσει ο Τραμπ την έβαψα

«Πόσο καιρό λέτε να πάω φυλακή;», διερωτάται ο δισεκατομμυριούχος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Έλον Μασκ: Αν χάσει ο Τραμπ την έβαψα - «Πόσο καιρό λέτε να πάω φυλακή;», διερωτάται ο δισεκατομμυριούχος

Για τον Ντόναλντ Τραμπ και την στήριξη στο πρόσωπό του μίλησε ο Έλον Μασκ σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάκερ Κάρλσον.

Ο Έλον Μασκ ήταν καλεσμένος του Κάρλσον με τον οποίο συζήτησε επί μακρόν για τις επερχόμενες εκλογές στις ΗΠΑ. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του X πρόβαλε τα ίδια επιχειρήματα που χρησιμοποιεί τους τελευταίους μήνες η αμερικανική δεξιά για να τονίσει την ανάγκη να επανεκλεγεί στο αξίωμα του προέδρου των ΗΠΑ ο Τραμπ.

Ο ίδιος ο Μασκ, μάλιστα, υπογράμμισε πως μία ενδεχόμενη νίκη της Κάμαλα Χάρις στην κάλπη του Νοεμβρίου αποτελεί απειλή για την ίδια τη Δημοκρατία. «Η άποψή μου είναι ότι αν δεν κερδίσει ο Τραμπ σε αυτές τις εκλογές, θα είναι οι τελευταίες εκλογές που θα έχουμε», είπε χαρακτηριστικά.

«Αν χάσει ο Τραμπ την έχεις βάψει», είπε αστειευόμενος ο Κάρλσον στον δισεκατομμυριούχο με τον ίδιο να παραδέχεται:

«Αν χάσει ο Τραμπ την έβαψα... Τα παίζω όλα για όλα», παραδέχτηκε γελώντας ο Μασκ. «Πόσο καιρό νομίζετε ότι θα πάω φυλακή; Θα ξαναδώ τα παιδιά μου; Δεν ξέρω» συνέχισε

Να θυμίσουμε πως ο Μασκ το περασμένο Σαββατοκύριακο εμφανίστηκε με τον Τραμπ σε προεκλογική συγκέντρωση του δεύτερου. Με αφορμή την εμφάνισή του αυτή, είπε στην συνέντευξή του πως «παράνομοι μετανάστες μεταφέρονται σκόπιμα σε μερικές πολιτείες-κλειδιά των ΗΠΑ, ώστε να γίνουν ψηφοφόροι των Δημοκρατικών, αν τελικά τους χορηγηθεί υπηκοότητα» και πρόσθεσε:

«Αυτές οι κρίσιμες, αμφιταλαντευόμενες εκλογικά πολιτείες (swing states) μερικές φορές κερδίζονται με δέκα-είκοσι χιλιάδες ψήφους. Τι συμβαίνει λοιπόν αν βάλεις εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε κάθε μία από αυτές τις πολιτείες; Η πρόβλεψή μου είναι ότι, αν υπάρξει άλλη μια τετραετία διακυβέρνησης των Δημοκρατικών, θα νομιμοποιηθούν τόσοι πολλοί λαθρομετανάστες που στις επόμενες εκλογές δεν θα υπάρχουν swing states, και αυτή θα είναι μια μονοκομματική χώρα».