Κοσμος

Μπρους Σπρίνγκστιν: Στο πλευρό της Κάμαλα Χάρις για τις εκλογές

«Επικίνδυνος» ο Τραμπ σύμφωνα με τον τραγουδιστή

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μπρους Σπρίνγκστιν: Στο πλευρό της Κάμαλα Χάρις για τις εκλογές του Νοεμβρίου - «Επικίνδυνος» ο Τραμπ σύμφωνα με τον τραγουδιστή

Στο πλευρό της Κάμαλα Χάρις ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου στάθηκε ο Μπρους Σπρίνγκστιν εκφράζοντας την απόλυτη στήριξή του στην υποψήφια των Δημοκρατικών.

Σε βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, ο Μπρους Σπρίνγκστιν έκανε λόγο για μια από τις πιο σημαντικές εκλογές στην ιστορία των ΗΠΑ.

Μάλιστα, δεν δίστασε να επιτεθεί στον Ντόναλντ Τραμπ τον οποίο χαρακτήρισε τον «πιο επικίνδυνο υποψήφιο πρόεδρο που είδα στη ζωή μου».

«Η περιφρόνησή του για την ιερότητα του συντάγματός μας, την ιερότητα της δημοκρατίας, την ιερότητα του κράτους δικαίου και την ιερότητα της ειρηνικής μεταβίβασης της εξουσίας θα πρέπει να τον αποκλείσουν από το να γίνει ξανά πρόεδρός μας» είπε ο Μπρους Σπρίνγκστιν για τον Τραμπ και πρόσθεσε:

«Κάθε ένας από εσάς βλέπει τα πράγματα διαφορετικά και σέβομα τις επιλογές σας. Αλλά όπως κι εσείς, έτσι κι εγώ έχω μόνο μια ψήφο. Και είναι από τα πιο πολύτιμα πράγματα που έχω. Γι' αυτό και στις 5 Νοεμβρίου θα στηρίξω την Κάμαλα Χάρις και τον Τιμ Γουόλς» καταλήγει στο βίντεό του ο τραγουδιστής.

Να θυμίσουμε οτι ο Μπρους Σπρίνγκστιν παραδοσιακά στηρίζει τους Δημοκρατικούς καθώς είχε στηρίξει διαδοχικά Τζον Κέρι, Μπαράκ Ομπάμα, Χίλαρι Κλίντον και Τζο Μπάιντεν.

Μπρους Σπρίνγκστιν: Στο πλευρό της Κάμαλα Χάρις για τις εκλογές του Νοεμβρίου - Η ανάρτησή του στο Instagram