Κοσμος

Ο γιατρός του Μάθιου Πέρι δήλωσε ένοχος για τον θάνατό του

Πέντε συνολικά οι κατηγορούμενοι

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μάθιου Πέρι: Ο γιατρός του δήλωσε ένοχος για τον θάνατό του - Πώς προμηθεύτηκε την κεταμίνη

Ο Δρ Μαρκ Τσάβες, ο γιατρός του Μάθιου Πέρι, που κατηγορείται ότι τον προμήθευσε με την κεταμίνη που επέφερε τον θάνατο του ηθοποιού, δήλωσε ένοχος. 

Ο γιατρός του Μάθιου Πέρι βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου του Λος Άντζελες την Τετάρτη (2.10) και δήλωσε ένοχος. Πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως και 10 ετών. Ο δικηγόρος του Τσάβες, Μάθιου Μπίνιντζερ, δήλωσε μετά την πρώτη του εμφάνιση στο δικαστήριο τον Αύγουστο ότι είναι «απίστευτα μετανιωμένος» και «προσπαθεί να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να διορθώσει το λάθος που συνέβη εδώ».

Μάθιου Πέρι: Πέντε οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση θανάτου του ηθοποιού

Πέντε άτομα έχουν κατηγορηθεί σχετικά με τον θάνατο του Μάθιου Πέρι. Οι άλλοι τέσσερις είναι ο προσωπικός βοηθός του Πέρι, ο Κένεθ Ιβαμάσα, ένας γνωστός του ηθοποιού ονόματι Έρικ Φλέμινγκ, ένας άλλος γιατρός ονόματι Σαλβαντόρ Πλασένσια, γνωστός ως «Δρ Π», και η Τζασβίν Σανγκά, η οποία αναφέρεται στα έγγραφα ως «βασίλισσα της κεταμίνης». Ο Τσάβες είναι το τρίτο πρόσωπο που δηλώνει ένοχος για την υπόθεση. Ο Ιβαμάσα δήλωσε ένοχος για μία κατηγορία συνωμοσίας για τη διανομή κεταμίνης που προκάλεσε θάνατο. Ο Φλέμινγκ έχει δηλώσει ένοχος για μία κατηγορία συνωμοσίας για διανομή κεταμίνης και μία κατηγορία διανομής κεταμίνης που προκάλεσε θάνατο.

Ο Τσάβες παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια της απολογίας του ότι προμηθεύτηκε κεταμίνη από την πρώην κλινική του και από έναν διανομέα χονδρικής πώλησης, όπου υπέβαλε μια ψευδή συνταγή. Ο γιατρός του Μάθιου Πέρι αναμένεται να καταδικαστεί σε πολύ μικρότερη ποινή λόγω της ομολογίας και της συνεργασίας του με τους εισαγγελείς.