Κοσμος

Δωρεά της Τέιλορ Σουίφτ σε τράπεζα τροφίμων ευεργετεί πάνω από 900 άτομα

H Αμερικανίδα σουπερστάρ συνεχίζει την παράδοση δωρεών στους σταθμούς της περιοδείας «Eras Tour»

Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Τέιλορ Σουίφτ έκανε δωρεά σε τράπεζα τροφίμων στο Κάρντιφ υπέρ 925 ανθρώπων - Η Αμερικανίδα ποπ σταρ «ρίχνει φως στο παγκόσμιο ζήτημα της φτώχειας»

Δωρεά της Τέιλορ Σουίφτ σε τράπεζα τροφίμων στο Κάρντιφ παρείχε πακέτα έκτακτης ανάγκης σε 925 άτομα.

Η φιλανθρωπική οργάνωση δήλωσε ότι η δωρεά της Τέιλορ Σουίφτ τους επέτρεψε να αγοράσουν ενάμισι αρθρωτό φορτηγό γεμάτο τρόφιμα.

Η Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα έκανε δωρεά στη φιλανθρωπική οργάνωση μετά την εμφάνισή της στο Κάρντιφ νωρίτερα τον Ιούνιο, συνεχίζοντας την παράδοσή της να συνεισφέρει σε τράπεζες τροφίμων, στις στάσεις της περιοδείας της «Eras Tour».

Η τράπεζα τροφίμων του Κάρντιφ ευχαριστεί την Τέιλορ Σουίφτ

Η Ρέιτσελ Μπιγκς, διευθύνουσα σύμβουλος της τράπεζας τροφίμων του Κάρντιφ, δήλωσε ότι είναι απίστευτα ευγνώμονες στην τραγουδίστρια «που έριξε φως στο παγκόσμιο ζήτημα της φτώχειας».

Η κ. Μπιγκς δήλωσε ότι ενώ η δωρεά της καλλιτέχνιδας έχει ήδη δαπανηθεί, η ζήτηση για τη φιλανθρωπική οργάνωση εξακολουθεί να αυξάνεται.

«Όλο και περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να απευθύνονται σε εμάς, ενώ ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων χρειάζεται την υποστήριξή μας για πρώτη φορά», είπε.

Πρόσθεσε ότι φέτος η φιλανθρωπική οργάνωση αγόρασε υπερδιπλάσια ποσότητα τροφίμων σε σχέση με πέρυσι.

Την περίοδο εκείνη, η τράπεζα τροφίμων του Κάρντιφ ευχαρίστησε την Τέιλορ Σουίφτ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας ότι η δωρεά ήταν «πέρα από τα πιο τρελά όνειρά τους».

Η φιλανθρωπική οργάνωση συμφώνησε με την ομάδα της Τέιλορ να μην αποκαλύψει το «γενναιόδωρο» ποσό που προσφέρθηκε, αλλά δήλωσε ότι «θα κάνει τεράστια διαφορά».

Η κ. Μπιγκς δήλωσε ότι η ομάδα της τραγουδίστριας μετέφερε τις «προσωπικές της ευχαριστίες σε όλους όσους εργάζονται στην τράπεζα τροφίμων του Κάρντιφ για ό,τι κάνουν».

Η τραγουδίστρια που καταρρίπτει κάθε ρεκόρ δημοφιλίας και εισπράξεων ανέβηκε στη σκηνή του σταδίου Πρινσιπάλιτι στις 18 Ιουνίου, ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές της με το setlist της «Eras Tour», για περισσότερες από τρεις ώρες.

(Με πληροφορίες του BBC News)