Κοσμος

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός: 81χρονη διεκδίκησε τον τίτλο της Μις Υφηλίου

«Θέλω να δείξω ότι μπορούμε να ζούμε υγιείς ακόμα και σε προχωρημένη ηλικία και να βρίσκουμε τη χαρά στη ζωή»

62224-137655.jpg
Newsroom
15’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τσόι Σουν Χουά: Μοντέλο ηλικίας 81 ετών από τη Νότια Κορέα έχασε την ευκαιρία να γίνει η γηραιότερη Μις Υφήλιος, αλλά πήρε το βραβείο της «καλύτερης στολής».
Η 81χρονη συνταξιούχος νοσηλεύτρια Τσόι Σουν Χουά επιχείρησε να γίνει η γηραιότερη διαγωνιζόμενη Μις Υφήλιος © Instagram/Choi Soon-hwa

Τσόι Σουν Χουά: Μοντέλο ηλικίας 81 ετών από τη Νότια Κορέα έχασε την ευκαιρία να γίνει η γηραιότερη Μις Υφήλιος, αλλά πήρε το βραβείο της «καλύτερης στολής».

Παρότι δεν κατάφερε να γίνει η γηραιότερη συμμετέχουσα στoν διαγωνισμό Μις Υφήλιος που θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Μεξικό, η Τσόι Σουν Χουά αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

Η 81χρονη συνταξιούχος νοσηλεύτρια απέτυχε στην προσπάθειά της να γίνει η γηραιότερη διαγωνιζόμενη Μις Υφήλιος, αφού συμμετείχε στα καλλιστεία της Νότιας Κορέας εναντίον πολύ νεότερων αντιπάλων.

Chey Soon-Hwa | the 80-year-old miss universe contestant in South Korea

Δεν κατάφερε να γράψει ιστορία στoν διαγωνισμό Μις Υφήλιος, αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις

Η Τσόι Σουν Χουά, η οποία ξεκίνησε το μόντελινγκ πριν από δέκα χρόνια, έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση ντυμένη με ένα λευκό φόρεμα ανάμεσα σε 31 διαγωνιζόμενες στη σκηνή του ετήσιου διαγωνισμού «Miss Universe Korea», σε κεντρικό ξενοδοχείο της Σεούλ.

Παρόλο που δεν κατάφερε να φορέσει το στέμμα, απέσπασε το βραβείο της «πιο καλοντυμένης».

Η φοιτήτρια σε σχολή μόδας Χαν Άριελ κέρδισε τον διαγωνισμό και θα εκπροσωπήσει τη Νότια Κορέα στον τελικό τον Νοέμβριο.

Καταργείται το ανώτατο ηλικιακό όριο συμμετοχής στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος

«Ακόμη και σε αυτή την ηλικία, είχα το θάρρος να αρπάξω μια ευκαιρία και να αναλάβω την πρόκληση», δήλωσε στο Associated Press η Τσόι Σουν Χουά.

«Θέλω να δείξω ότι μπορούμε να ζούμε υγιείς ακόμα και σε προχωρημένη ηλικία και να βρίσκουμε τη χαρά στη ζωή όταν ανακαλύπτουμε πράγματα που θέλουμε να κάνουμε, προκαλώντας τον εαυτό μας να πετύχουμε το όνειρο».

Από φέτος, ο Οργανισμός Μις Υφήλιος αποφάσισε να καταργήσει το ανώτατο ηλικιακό όριο συμμετοχής, που ήταν τα 28 έτη.

Πλέον, κάθε γυναίκα άνω των 18 ετών, ανεξαρτήτως ηλικίας, μπορεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό, ανοίγοντας τον δρόμο για μεγαλύτερη συμμετοχή και αναδεικνύοντας την ομορφιά και την αυτοπεποίθηση σε όλες τις ηλικίες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.