Κοσμος

Ντόναλντ Τραμπ κατά Χάρις για στημένο τηλεφώνημα για τον τυφώνα Έλεν

«Πρέπει να βάλεις το καλώδιο στο τηλέφωνο για να δουλέψει», της έγραψε ο υποψήφιος πρόεδρος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ντόναλντ Τραμπ κατά της Κάμαλα Χάρις για στημένο τηλεφώνημα για τον τυφώνα Έλεν - «Πρέπει να βάλεις το καλώδιο στο τηλέφωνο για να δουλέψει», της έγραψε ο υποψήφιος πρόεδρος

Νέα επίθεση κατά της Κάμαλα Χάρις εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ μέσω Twitter κατηγορώντας την ότι «έστησε» τηλεφώνημα στο οποίο η ίδια ανακοίνωσε ότι ενημερωνόταν για τις καταστροφές από τον τυφώνα Έλεν.

Ειδικότερα, όπως επεσήμανε ο Ντόναλντ Τραμπ στην ανάρτησή του, στη φωτογραφία το καλώδιο για το handsfree της Χάρις δεν φαίνεται να είναι συνδεδεμένο με το κινητό της τηλέφωνο.

«Άλλη μια στημένη και ψεύτικη φωτογραφία από κάποια που δεν έχει ιδέα τι πρέπει να κάνει. Πρέπει να συνδέσεις το καλώδιο στο τηλέφωνο για να δουλέψει» έγραψε στην ανάρτησή του ο Τραμπ.

Να σημειωθεί πως στην ανάρτηση που έκανε η Κάμαλα Χάρις, φαίνεται η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφια των Δημοκρατικών να κρατάει σημειώσεις ενώ μιλάει στο τηλέφωνο εν πτήσει με το Air Force Two.

Ωστόσο, όπως παρατήρησε ο Τραμπ, το handsfree δεν είναι συνδεδεμένο καν με το κινητό της ενώ άλλοι χρήστες ανέφεραν πως το χαρτί μπροστά στη Χάρις ήταν λευκό.

Αθώος δηλώνει ο παραλίγο δολοφόνος του Τραμπ στη Φλόριντα