Κοσμος

Ο Ερντογάν έπαιξε μπάσκετ και σκόραρε στα εγκαίνια νέου γηπέδου

Δείτε βίντεο με τις βολές του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
O πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στα εγκαίνια γηπέδου μπάσκετ στην Κωνσταντινούπολη

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δοκίμασε την τύχη του στο μπάσκετ, στα εγκαίνια νέου αθλητικού κέντρου στην Κωνσταντινούπολη 

O πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρευρέθηκε χθες Κυριακή, στα εγκαίνια του Basketball Development Center που θα αποτελέσει το νέο «σπίτι» του αθλήματος στην Τουρκία.

President Erdogan visits Basketball Development Center

Ο Τούρκος πρόεδρος δεν έχασε, μάλιστα, την ευκαιρία να δοκιμάσει τα καλάθια σουτάροντας από μικρή απόσταση με τους παριστάμενους να τον χειροκροτούν επειδή σκόραρε.

Εκτός του Ερντογάν στα εγκαίνια έδωσαν το «παρών» ο υπουργός Αθλητισμού, Οσμάν Ασκίν Μπακ. ο υπουργός Περιβάλλοντος, Μουράτ Κουρούμ και ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Χινταγέτ Τούρκογλου.

Το Basketball Development Center χτίστηκε σε μια έκταση 70 εκταρίων στην Κωνσταντινούπολη με την κεντρική σάλα να έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 10.000 οπαδών.

Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται, επίσης, ένα προπονητήριο με 1.000 θέσεις θεατών, τρία μικρότερα γήπεδα με 500 θέσεις θεατών έκαστο για τις ομάδες των νέων, ένα αθλητικό λύκειο, γήπεδα 3Χ3, ξενοδοχείο για τις ομάδες και χώρους εκδηλώσεων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.