Κοσμος

Είχε αποκαλέσει ο Eminem βιαστή τον Diddy σε κομμάτι του;

Οι -όχι και τόσο- θεωρίες συνωμοσίας που κατακλύζουν τα social media

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Είχε αποκαλέσει ο Eminem βιαστή τον Diddy σε κομμάτι του;
Είχε αποκαλέσει ο Eminem βιαστή τον Diddy σε κομμάτι του; © EPA

Eminem: Είχε αποκαλέσει βιαστή τον Diddy σε κομμάτι του - Οι -όχι και τόσο- θεωρίες συνωμοσίας που κατακλύζουν τα social media

Ολοένα και πληθαίνουν τα στοιχεία εναντίον το Sean Combs ή κατά κόσμον Diddy σχετικά με την σωρεία κατηγοριών που αντιμετωίζει. Τελευταία, δε, έχουν αυξηθεί -κυρίως στα social media- τα βίντεο εκείνα που δείχνουν καλλιτέχνες να προσπαθούν να περάσουν μηνύματα για την δράση του. Και ίσως το πιο άμεσο απ' όλα το είχε δώσει σε κομμάτι του ο Eminem.

Συγκεκριμένα, ο Eminem, ο οποίος δεν είχε ποτέ ιδιαίτερα καλές σχέσεις με τον Diddy έχει γράψει ένα κουπλέ στο οποίο λέει ευθέως «βιαστή» τον γνωστό παραγωγό.

Πρόκειται για το τραγούδι «Fuel», κομμάτι από το πολυναμενόμενο άλμπουμ του Eminem «The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)» που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο.

Εκεί, λοιπόν, λέει σε κάποιο σημείο ο γνωστός ράπερ:

«I’m like a R-A-P-E-R. Got so many S-As (huh). Wait, he didn’t just spell the word, “Rapper” and leave out a P, did he?».

@ratedrafael7

Nah eminem tried to warn us about diddy..

♬ Fuel - Eminem & JID

Μέσα σε λίγες λέξεις, ο Eminem ουσιαστικά συνδέει τον Diddy με βιασμούς.

Αρχικά, προφανώς αντί να γράψει την λέξη ράπερ με δύο -pp- «κόβει» το ένα για να σχηματιστεί η λέξη raper που σημαίνει βιαστής. Ακολούθως, μιλάει για «S-As», που σημαίνει «sexual assaults» και κλείνει με το «P, did he», το οποίο, όμως, ακούγεται ως «P Diddy».

@hanginwithallie

Daaang Eminem said Diddy is going down and Imma tell ya what I know😬 #eminem #pdiddy #seancombs #celebritynews @Halliegal

♬ original sound - Jeff Reckson ❤️

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.