Κοσμος

Ο πρίγκιπας Χάρι παγιδευμένος σε στοιχειωμένο λαβύρινθο με τον Τζίμι Φάλον

Ο Βρετανός γαλαζοαίματος βρίζει και φωνάζει προσπαθώντας να αποδράσει

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ο πρίγκιπας Χάρι εμφανίστηκε στο The Tonight Show του Τζίμι Φάλον και βρέθηκε παγιδευμένος σε έναν λαβύρινθο

Ο πρίγκιπας Χάρι ήταν καλεσμένος στο μεταμεσονύκτιο talk show του Τζίμι Φάλον, μετά από μια εβδομάδα εμφανίσεων στη Νέα Υόρκη.

Πρίγκιπας Χάρι: «Δε φοβάμαι εύκολα - Σήμερα μπορεί να είναι διαφορετικά»

Ο δούκας του Σάσεξ εμφανίστηκε στο επεισόδιο της Πέμπτης του The Tonight Show με τον Τζίμι Φάλον και δεν δίστασε να τον ακολουθήσει σε ένα τρομακτικό αλλά ξεκαρδιστικό παιχνίδι.

Οι δύο άνδρες, αντί να καθίσουν στο στούντιο για μια τυπική συνέντευξη, πέρασαν μέσα από έναν στοιχειωμένο λαβύρινθο στο Rockefeller Center που δημιουργήθηκε από τον Αμερικανό παρουσιαστή και ονομάζεται Jimmy Fallon's Tonightmares. Πριν μπει στο λαβύρινθο, που έμοιαζε με escape room, ο Χάρι είπε ότι «κανονικά» δεν φοβάται εύκολα. Ωστόσο, ομολόγησε: «Σήμερα μπορεί να είναι διαφορετικά».

Στα πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα ο Βρετανός γαλαζοαίματος ακούγεται ουκ ολίγες φορές να ουρλιάζει και να βρίζει καθώς τρομάζεται από άτομα που εμφανίζονται μέσα από τις σκιές. Δύο από τα «τέρατα» στον λαβύρινθο δεν αναγνώρισαν, μάλιστα, ποιος ήταν αυτός που συνόδευε τον Τζίμι Φάλον, με μια κοπέλα να ρωτάει την άλλη «ποιος ήταν;».

Όταν άκουσε ότι επρόκειτο για τον πρίγκιπα Χάρι φάνηκε ότι δεν μπορούσε να το πιστέψει δείχνοντας εμφανή αμηχανία της για το γεγονός ότι είχε μόλις τρομάξει ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Ο πρίγκιπας Χάρι αλλά και ο Τζίμι Φάλον, φορούσαν body cam για να καταγράψουν τις πραγματικές τους αντιδράσεις, που ήταν ξεκαρδιστικές.

Ο Χάρι ήταν ο πρώτος καλεσμένος-έκπληξη που δοκίμασε την Halloween εμπειρία της εκπομπής του Τζίμι Φάλον. Φορώντας χακί πουκάμισο και μαύρο παντελόνι, ο δούκας φαίνεται να το διασκέδασε με την ψυχή του, δείχνοντας για ακόμη μία φορά την κουλ και χαλαρή πλευρά του.

Η εμφάνισή του στην δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή έρχεται αφότου πραγματοποίησε μια σειρά από εμφανίσεις στη Νέα Υόρκη χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Υψηλού Επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και της Εβδομάδας Κλίματος.