Κοσμος

Ο σεφ Τοντ Ίνγκλις κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

Το θύμα υποστηρίζει ότι της προκάλεσε εγκαύματα τρίτου βαθμού

62224-137655.jpg
Newsroom
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο σεφ Τοντ Ίνγκλις
Ο σεφ Τοντ Ίνγκλις κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση © Youtube

Ο σεφ Τοντ Ίνγκλις κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση - Το θύμα υποστηρίζει ότι της προκάλεσε εγκαύματα τρίτου βαθμού

Η Κέλλυ Φόρμαν (Kelly Forman), μία γυναίκα με εγκεφαλική βλάβη που υπέστη μετά από ατύχημα κατά τη διάρκεια ιππασίας, υποστηρίζει ότι ο διάσημος σεφ Τοντ Ίνγκλις (Todd English) μαζί με την πρώην σύντροφό του Γέντζιι Σονγκ, της επιτέθηκαν σεξουαλικά και της προκάλεσαν σοβαρά εγκαύματα.  

Η καταγγέλλουσα σε μήνυση που κατέθεσε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης υποστηρίζει ότι ο Τοντ Ίνγκλις και η Σονγκ την νάρκωσαν και την κακοποίησαν το 2015. Η πρώτη μήνυση σε βάρος του πρώην ζευγαριού κατατέθηκε στις 22 Νοεμβρίου 2023, με την Κέλλυ Φόρμαν να υποστηρίζει ότι η φήμη του σεφ ήταν εκείνη που τον έκανε ένα τέρας που πιστεύει ότι μπορεί να κακοποιεί και να επιτίθεται σεξουαλικά σε γυναίκες, νομίζοντας ότι δεν θα έχει συνέπειες. 

Σύμφωνα με το Page Six, η μήνυση βασίζεται σε περιστατικό που φέρεται να έγινε το 2015. Η Φόρμαν υποστηρίζει ότι ξύπνησε με «έξι ανοιχτές τρύπες στον αριστερό της χέρι» και έχει υποστεί μόνιμη νευρική βλάβη. Αυτή δεν είναι η πρώτη μήνυση με την οποία έρχεται αντιμέτωπος ο σεφ, αφού και στο παρελθόν υπήρχαν «σκάνδαλα» στα οποία ενεπλάκη το όνομά του. 

Τι υποστηρίζει η Κέλλυ Φόρμαν για τη σεξουαλική επίθεση από τον Ίνγκλις και τη Σονγκ

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Φόρμαν ισχυρίζεται στη μήνυση ότι προσκλήθηκε το 2015 από το ζευγάρι για δείπνο. Εκεί, ο Ίνγκλις «τη φίλησε με το ζόρι πολλές φορές στην κουζίνα» και εκείνη «του είπε ρητά να σταματήσει και του υπενθύμισε ότι η σύντροφός του, ήταν επίσης στο δείπνο», χωρίς εκείνος να δίνει την παραμικρή σημασία. Στη μήνυση η καταγγέλλουσα ισχυρίζεται ότι η Σονγκ «επέμεινε» να πάνε για ποτά μετά το δείπνο. Τότε το ζευγάρι πήγε τη Φόρμαν σε ένα στριπτιτζάδικο όπου της αγόρασαν έναν χορό παρά την άρνησή της.

Ισχυρίζεται επίσης ότι «τα φώτα που αναβόσβηναν και η δυνατή μουσική από το στριπτιτζάδικο τής προκάλεσαν εγκεφαλικό τραύμα και την έκαναν να έχει ημικρανία». Όταν επέστρεψε στη σοφίτα του ζευγαριού ήταν «εντελώς εξασθενημένη από τον πόνο» και έπεσε να κοιμηθεί. «Ενώ η κυρία Φόρμαν προσπαθούσε να αποκοιμηθεί, ο Ίνγκλις και η Σονγκ ξάπλωσαν στο κρεβάτι μαζί της. Στη συνέχεια, η Σονγκ σκαρφάλωσε στον Ίνγκλις και άρχισε να τον φιλάει και να τον αγγίζει σεξουαλικά, προσπαθώντας ξεκάθαρα να κάνει ομαδικό σεξ με την κυρία Φόρμαν», αναφέρει η αγωγή. «Η κα. Η Φόρμαν εξέφρασε ότι ήταν πολύ κουρασμένη για να συμμετέχει και αποκοιμήθηκε».

Αφού ξύπνησε το επόμενο πρωί, ισχυρίζεται ότι ένιωθε «αποπροσανατολισμένη» και επέστρεψε στο σπίτι της, όπου διαπίστωσε όσα υποστηρίζει ότι της είχαν συμβεί. «Υπήρχαν έξι ανοιχτές τρύπες στον αριστερό της χέρι. Το δέρμα που περιέβαλλε τις τρύπες στο χέρι της ήταν μαύρο». Η εικόνα που έδιναν τα τραύματα ήταν ότι έχει καεί από τσιγάρο. Πάντως, η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι δεν ένιωθε πόνο και δεν αισθανόταν καθόλου το αριστερό της χέρι. Γρήγορα συνηδειτοποίησε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού. 

Ο δερματολόγος που την εξέτασε διέγνωσε ότι είχε υποστεί  «εγκαύματα τρίτου βαθμού», ενώ ένας νευρολόγος της είπε ότι ο μόνος τρόπος για να μην ξυπνήσει κατά τη διάρκεια του τραυματισμού της, ήταν να «είχε ναρκωθεί έντονα σε σημείο που να χάσει τις αισθήσεις της».

Γελοίους και παράλογους χαρακτηρίζει η πλευρά του Τοντ Ίνγκλις τους ισχυρισμούς της Φόρμαν

«Όλοι οι ισχυρισμοί σε αυτήν την καταγγελία εναντίον του σεφ είναι πραγματικά παράλογοι και γελοίοι», αναφέρει ο δικηγόρος του Ίνγκλις. Ο δικηγόρος του Ίνγκλις, Μπράιαν Σάλιβαν, χαρακτήρισε επιπλέον τις κατηγορίες «εξωφρενικές» και είπε, «σκοπεύουμε να επιδιώξουμε την πλήρη απαλλαγή του πελάτη μας στο δικαστήριο».

Η Φόρμαν είχε γνωρίσει για πρώτη φορά τον Ίνγκλις το 2006. Είχαν διακόψει επαφή το 2008, αλλά επανασυνδέθηκαν το 2015. Το ατύχημα που είχε η Φόρμαν το 2011 κατά τη διάρκεια ιππασίας τήν άφησε με «εγκεφαλικό τραύμα με σημαντικούς λειτουργικούς περιορισμούς στη γνωστική λειτουργία, το συναίσθημα και με οπτική διαταραχή».

Μετά την ψήφιση του Adult Survivors Acts, που ανέστειλε προσωρινά το καθεστώς παραγραφής, η Forman πήγε στην αστυνομία με εικόνες και τα εσώρουχά της από εκείνο το βράδυ. Η Φόρμαν ζητά να της δοθεί αποζημίωση.

Με πληροφορίες από Page Six

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.