Κοσμος

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο τα βάζει με τον Ντόναλντ Τραμπ στην πρεμιέρα του «Megalopolis»

Παροτρύνει ξανά τους συμπατριώτες του να καταψηφίσουν τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ασκεί κριτική στον Ντόναλντ Τραμπ στην πρεμιέρα του «Megalopolis» - Υποστήριξε ότι οι ψηφοφόροι του «δεν είναι πραγματικοί Ρεπουμπλικάνοι»

Ο ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο, που ποτέ δεν προσπέρασε την ευκαιρία να εκτοξεύσει βολές κατά του Ντόναλντ Τραμπ, εκμεταλλεύτηκε την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας του Φράνσις Φορντ Κόπολα «Megalopolis», ώστε να παροτρύνει τους συμπατριώτες του να μην ψηφίσουν τον Ρεπουμπλικάνο πολιτικό στις επερχόμενες αμερικανικές εκλογές.

Εδώ και χρόνια, ο θρύλος της υποκριτικής Ρόμπερτ Ντε Νίρο εκμεταλλεύεται κάθε διαθέσιμη ευκαιρία για να ασκήσει κριτική στον πρώην οικοδεσπότη του «The Apprentice», με πιο πρόσφατη τη δήλωσή του νωρίτερα φέτος, όταν υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για τη χώρα μας από το να νικήσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ στην κάλπη», στον απόηχο της αποχώρησης του Τζο Μπάιντεν από την προεδρική κούρσα.

Νέος γύρος επιθέσεων του Ρόμπερτ Ντε Νίρο κατά του Τραμπ

Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ 81χρονος ηθοποιός είχε ήδη προτείνει να απαγορευτεί στον Τραμπ να θέσει υποψηφιότητα για το υψηλότερο αξίωμα της χώρας μετά την ετυμηγορία που εκδόθηκε σε βάρος του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου στη δίκη για την υπόθεση Στόρμι Ντάνιελς.

Παρότι η νέα ταινία του Φράνσις Φορντ Κόπολα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον Τραμπ ή την κούρσα για τον Λευκό Οίκο, ήταν περίπου αναπόφευκτο ότι ο βετεράνος ηθοποιός εκμεταλλευόταν την πρεμιέρα της ταινίας για να επανέλθει στην κόντρα του με τον υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ.

«Απλά φανταστείτε τον Ντόναλντ Τραμπ να σκηνοθετεί αυτή την ταινία», δήλωσε ο Ντε Νίρο. «Δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Δεν μπορεί να κρατήσει τίποτα μαζί. Θέλει να καταστρέψει τη χώρα. Και δεν θα μπορούσε να κάνει αυτή την ταινία. Δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα που να έχει δομή».

«Όλοι πρέπει να βγουν εκεί έξω και να ψηφίσουν»

Ο Ντε Νίρο συνέχισε κάνοντας παραλληλισμούς μεταξύ της φουτουριστικής δυστοπίας του «Megalopolis» και αυτού που πιστεύει ότι θα συμβεί στην Αμερική εάν ο Τραμπ καταλήξει να επιτύχει στην προσπάθειά του για επανεκλογή στον Λευκό Οίκο.

«Βλέπω τα πράγματα στην ταινία του Φράνσις σχετικά με αυτό, τους παραλληλισμούς και ούτω καθεξής», δήλωσε.

«Για μένα, δεν έχει τελειώσει μέχρι να τελειώσει, και πρέπει να το πάμε με όλη μας την καρδιά για να νικήσουμε τους Ρεπουμπλικάνους, αυτοί οι Ρεπουμπλικάνοι δεν είναι πραγματικοί Ρεπουμπλικάνοι, και να νικήσουμε τον Τραμπ», συνέχισε.

«Είναι τόσο απλό. Δεν μπορούμε να έχουμε τέτοιου είδους άτομα. Όλοι πρέπει να βγουν εκεί έξω και να ψηφίσουν».

(Με πληροφορίες του Far Out Magazine)