Κοσμος

Τα «λευκά πάρτι» με κοκαΐνη του Sean «Diddy» Combs - Ποιες διασημότητες του Χόλιγουντ παρευρέθησαν

Στη φυλακή ο διάσημος ράπερ με κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση

Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα «λευκά πάρτι» με κοκαΐνη του Sean «Diddy» Combs - Ποιες διασημότητες του Χόλιγουντ παρευρέθησαν

Όσο ο Sean «Diddy» Combs βρίσκεται στη φυλακή με κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, ένα βίντεο κυκλοφόρησε από τα διαβόητα White Parties που διοργάνωνε ο διάσημος ράπερ.

Μεταξύ των διάσημων καλεσμένων του Diddy ήταν και η Jennifer Lopez

Στα πλάνα φαίνεται ο 54χρονος Diddy ντυμένος στα λευκά στέκεται, με το ποτήρι της σαμπάνιας στο χέρι στο μπαλκόνι του σπιτιού του στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης και απευθύνεται στους καλεσμένους του.

«Σας ταΐσαμε όλους, σας δώσαμε ποτά, τώρα ήρθε η ώρα να απολαύσετε τη ζωή», λέει. «Αυτή είναι μια γιορτή ζωής. Αυτό είναι το πραγματικό White Party. Τα παιδιά έχουν μια ώρα ακόμα - αυτό το πράγμα μετατρέπεται σε κάτι στο οποίο όταν μεγαλώσεις θα θελήσεις να κάνεις… οπότε ας αρχίσουμε να κάνουμε το πάρτι μας, αφήστε τα παιδιά μακριά. Είναι όλα καλά. Εντάξει DJ, ας ξεκινήσουμε».

Σύμφωνα με τον πρώην γνώστη της μουσικής βιομηχανίας Tom Swoope, ο οποίος μοιράστηκε τις εμπειρίες του από τα White Parties στο YouTube, τα πάρτι χωρίζονταν σε «επίπεδα» πρόσβασης.

Υπήρχε η «γενική είσοδος» και σταδιακά οι συμμετέχοντες περνούσαν σε πιο «κλειστά επίπεδα», μέχρι να φτάσουν στο «κέντρο» των γεγονότων, όπου, σύμφωνα με αναφορές, συνέβαιναν οι πιο ακραίες δραστηριότητες. 

Ο Swoope περιγράφει σκηνές σεξουαλικού εξευτελισμού των καλεσμένων, με την υπόσχεση δισκογραφικών συμβολαίων ή χρημάτων, καθώς και χρήση ναρκωτικών ουσιών όπως έκσταση και κοκαΐνη.

Μεταξύ των διάσημων καλεσμένων του Diddy ήταν και η Jennifer Lopez, η οποία διατηρούσε σχέση με τον τραγουδιστή μεταξύ 1999 και 2001 και παρευρέθηκε σε πολλά από τα «λευκά πάρτι».

Η Paris Hilton επίσης ήταν τακτική καλεσμένη στα πάρτι, με το πρώτο από αυτά να πραγματοποιείται στις 7 Σεπτεμβρίου 1998, το οποίο η ίδια χαρακτήρισε «εμβληματικό».

Οι φωτογραφίες από τις συγκεντρώσεις θυμίζουν χρονοκάψουλα των διασημοτήτων της εποχής, με ονόματα όπως Howard Stern, Kelly Osbourne, Aretha Franklin, Leonardo DiCaprio, Martha Stewart, Jay-Z και Beyonce, Mariah Carey με τον τότε σύζυγό της Nick Cannon, το διάσημο ζευγάρι Tommy Lee και Pamela Anderson, καθώς και την νεαρή -τότε- Kim Kardashian.

Αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία της πρώην συντρόφου του Diddy, Kim Porter, μητέρας τριών από τα παιδιά του, η οποία πέθανε το 2018 σε ηλικία 47 ετών. Σε κάποιες φωτογραφίες κάθεται δίπλα στον Diddy, χαμογελαστή με τα δίδυμα τους, D'Lila και Jessie James Combs, στην αγκαλιά της.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οι διασημότητες που παρευρέθηκαν συμμετείχαν σε παράνομες δραστηριότητες.

Γιατί ο 50 Cent δεν παρευρέθηκε ποτέ στα πάρτι του Diddy

Ο 50 Cent, ο οποίος εργαζόταν στους ίδιους κύκλους με τον Combs στο παρελθόν, εξήγησε γιατί δεν παρευρέθηκε ποτέ στα διάσημα πάρτι του Combs, στα οποία ο 54χρονος ράπερ φέρεται να διέπραξε μερικές από τις αποτρόπαιες πράξεις για τις οποίες έχει κατηγορηθεί.

«Έχω δηλώσει πολύ έντονα ότι δεν πηγαίνω σε πάρτι του Puffy και δεν κάνω τέτοια πράγματα», δήλωσε ο 50 Cent. «Μένω έξω από αυτά τα πράγματα εδώ και χρόνια» είπε.

«Ζήτησε να με πάει για ψώνια», υποστήριξε ο 50 Cent. «Σκέφτηκα ότι αυτό ήταν το πιο περίεργο πράγμα στον κόσμο, επειδή αυτό θα μπορούσε να είναι κάτι που ένας άνδρας λέει σε μια γυναίκα. Κι εγώ είπα: “Όχι, δεν μπλέκω με αυτή την περίεργη ενέργεια ή αυτά τα περίεργα πράγματα”, και αυτό φαινόταν και από τον τον τρόπο που κινούνταν. Από αυτό, δεν ένιωθα άνετα κοντά του».