Κοσμος

Νταντά βρήκε κρυφή κάμερα στο δωμάτιό της - Κατέγραφε τις κινήσεις της 35χρονος

Το δικαστήριο επιδίκασε αποζημίωση 2,78 εκατ. δολαρίων

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νταντά βρήκε κρυφή κάμερα στο δωμάτιό της, την κατέγραφε 35χρονος - Το δικαστήριο επιδίκασε αποζημίωση 2,78 εκατ. δολαρίων 

Αποζημίωση 2,78 εκατομμυρίων δολαρίων αποφάσισε το δικαστήριο για την παράνομη βιντεοσκόπηση της 25χρονης Kelly Andrade από τον 35χρονο Michael Esposito. Η νεαρή νταντά ζούσε στο σπίτι ζευγαριού στη Νέα Υόρκη, προσέχοντας τα 4 παιδιά τους, όταν ανακάλυψε στην κρεβατοκάμαρά της κρυφή κάμερα. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Michael Esposito συνελήφθη το 2021 ως ύποπτος παράνομης παρακολούθησης αφού φέρεται να έχει καταγράψει εκατοντάδες γυμνά πλάνα της 25χρονης νταντάς από κρυφή κάμερα και είναι αντιμέτωπος με μέγιστη ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών. Ο 35χρονος απέφυγε τη φυλάκιση υπό τον όρο ότι θα συμπληρώσει δύο χρόνια επιτήρησης και συμβουλευτικής ψυχοθεραπείας. 

Από την άλλη, στην 25χρονη Kelly Andrade επιδικάστηκε να λάβει το ποσό των 2,78 εκατομμυρίων δολαρίων ως αποζημίωση, με την ίδια να υποστηρίζει ότι δεν είναι ικανοποιημένη. «Δεν είναι αρκετό για την όλη κατάσταση που έχω περάσει αυτά τα τρία χρόνια. Δεν είναι αρκετό. Ήμουν θυμωμένη γιατί η ζημιά που μου προκάλεσε είναι μη αναστρέψιμη», δήλωσε η 25χρονη. 

Πώς η 25χρονη νταντά βρήκε την κρυφή κάμερα στο δωμάτιό της

Η Andrade εργαζόταν μόλις για 3 εβδομάδες στο σπίτι του Esposito όταν εντόπισε στο δωμάτιό της την κρυφή κάμερα στην προσπάθειά της να δει αν υπάρχει ανιχνευστής καπνού. Στην κρυφή κάμερα βρέθηκε κάρτα μνήμης με «εκατοντάδες καταγραφές». Σε πολλά από τα βίντεο είχε καταγραφεί «γυμνή» από τις στιγμές που άλλαζε ρούχα. Όπως υποστήριξε η νταντά, πριν εντοπίσει την κάμερα έβλεπε συχνά τον Esposito στο δωμάτιό της να διορθώνει τη θέση του... ανιχνευτή καπνού.

Σύμφωνα με την New York Post, «μέσα σε λίγα λεπτά» από τη στιγμή που βρήκε τη συσκευή, ο Esposito εμφανίστηκε στο σπίτι. «Φαινόταν πολύ νευρικός και φαινόταν πολύ ανήσυχος όταν έφτασε στο σπίτι». Σύμφωνα με την νταντά, εκείνη προσποιήθηκε ότι κοιμόταν, ο επιχειρηματίας ωστόσο χτυπούσε επίμονα την πόρτα. Έτσι, αφού αισθανόταν σαν να «έπρεπε να ξεφύγει», πήδηξε από το παράθυρο του πρώτου ορόφου και τραυμάτισε το γόνατό της.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της, το πρώτο βράδυ «κοιμήθηκε στο δρόμο σε έναν θάμνο». Στη συνέχεια ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον Esposito στις 24 Μαρτίου 2021. Σύμφωνα με την New York Post ωστόσο ο εισαγγελέας του Στάτεν Άιλαντ και ένας δικαστής επέτρεψαν στον Esposito να πέσει «στα μαλακά», υπό την προϋπόθεση ότι θα υποβληθεί σε συμβουλευτική ψυχοθεραπεία και δύο χρόνια επιτήρησης. 

Με πληροφορίες από New York Post