Κοσμος

Όταν ο Diddy αστειευόταν ότι κλειδώνει τις γυναίκες στα πάρτι του, σε παλιότερη συνέντευξη

Βίντεο από το 2002 βαραίνει τις κατηγορίες για εκβιασμό και σωματεμπορία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ο Diddy
Ο Diddy αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 15 ετών © ΕΡΑ/DAN ANDERSON

Όταν ο Diddy αστειευόταν ότι κλειδώνει τις γυναίκες στα πάρτι του, σε παλιότερη συνέντευξη

Ένα παλιό βίντεο από μια συνέντευξη του Sean «Diddy» Combs από το 2002 ήρθε στην επιφάνεια μετά τη σύλληψή του για τις κατηγορίες του εκβιασμού και της σωματεμπορίας.

Στο βίντεο, ο Diddy αστειεύτηκε ότι κατά τη διάρκεια των πάρτι του κλειδώνει τις πόρτες για να κρατάει τις γυναίκες εκεί.

Diddy: «Πρέπει να τις κρατήσεις εκεί, χρειάζεσαι κλειδαριές στις πόρτες»

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Κόναν Ο' Μπράιεν ζήτησε από τον ράπερ να αποκαλύψει τα μυστικά για ένα επιτυχημένο πάρτι, καθώς ο Diddy διοργάνωνε επί δεκαετίες τα περιβόητα πάρτι του.  «Γυναίκες, όμορφες γυναίκες, φυσικά», απάντησε ο Diddy. «Όμορφοι άντρες για τις γυναίκες, φυσικά».

Όταν ο Ο' Μπράιεν πρότεινε να μην υπάρχουν άλλοι άνδρες στο πάρτι, ο Diddy απάντησε: «Υπάρχουν αρκετές γυναίκες για όλους. Πρέπει να δίνεις και στις κυρίες αυτό που χρειάζονται. Πρέπει να φροντίζεις τις γυναίκες σου. Δεν μπορείς να πιέσεις την κατάσταση».

Ο ράπερ συνέχισε λέγοντας ότι χρειάζεσαι αλκοολούχα ποτά και νερό γιατί «πολλές κυρίες πίνουν νερό στα πάρτι, οπότε αν δεν έχεις αυτό που χρειάζονται, θα φύγουν. Πρέπει να τις κρατήσεις εκεί, χρειάζεσαι κλειδαριές στις πόρτες». Ο Diddy γέλασε και σχολίασε: «Είναι λίγο πονηρό». Επίσης, είπε στον Ο' Μπράιεν ότι πρέπει ο χώρος να είναι ζεστός και να κρατάει κλειστό το κλιματιστικό, ώστε οι άνθρωποι να νιώθουν «άνετα και χαλαρά».

Η συνέντευξη ήρθε ξανά στην επιφάνεια μετά τη σύλληψη του Diddy τη Δευτέρα για συνωμοσία εκβιασμού, σωματεμπορία, απάτη ή εξαναγκασμό και μεταφορά με σκοπό την πορνεία.

Οι εισαγγελείς υποστήριξαν στο κατηγορητήριο ότι ο ράπερ «κακοποιούσε, απειλούσε και εξαναγκάζει γυναίκες και άλλους γύρω του για να εκπληρώσει τις σεξουαλικές του επιθυμίες, να προστατεύσει τη φήμη του και να αποκρύψει τη συμπεριφορά του» για δεκαετίες, «δημιουργώντας μια εγκληματική επιχείρηση της οποίας τα μέλη και οι συνεργάτες εμπλέκονται σε σωματεμπορία, καταναγκαστική εργασία, απαγωγές, εμπρησμούς, δωροδοκία και παρακώλυση της δικαιοσύνης».

Ο Diddy που αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 15 ετών, δήλωσε αθώος στις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν την Τρίτη στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν.

Δείτε βίντεο από τη σύλληψη του Diddy:

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Podcast: Η Κίνα και η Ασία του Ειρηνικού: Καλός γείτονας ή επίδοξος ηγεμόνας;
Podcast: Η Κίνα και η Ασία του Ειρηνικού: Καλός γείτονας ή επίδοξος ηγεμόνας;

Ποια στάση υιοθετούν οι περιφερειακές χώρες στη διαμάχη μεταξύ Κίνας και Αμερικής; Μπορούν να διατηρούν καλές σχέσεις και με τις δύο πλευρές; Ο καθηγητής Brantly Womack εξηγεί

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.