Κοσμος

Diddy: Υπό επιτήρηση στη φυλακή λόγω αυτοκτονικών τάσεων

Κρατείται σε μία από τις πιο σκληρές φυλακές με πάνω από 1.200 κρατούμενους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Diddy
Diddy © EPA/Justin Lane

Diddy: Υπό επιτήρηση στη φυλακή λόγω αυτοκτονικών τάσεων - Κρατείται σε μία από τις πιο σκληρές φυλακές με πάνω από 1.200 κρατούμενους

Υπό επιτήρηση έχει τεθεί ο Sean «Diddy» Combs μετά την απόφαση του δικαστηρίου να απορρίψουν το αίτημα καταβολής εγγύησης μετά τη σύλληψή του για σωματεμπορία και εκβιασμό τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα πρώτα ρεπορτάζ, η η απόφαση ελήφθη «προληπτικά, καθώς ο Sean «Diddy» Combs βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και η ψυχική του κατάσταση είναι ασαφής».

Αυτή η επιτήρηση ορίζεται ως «εποπτικά μέτρα που λαμβάνονται για κρατούμενους με αυτοκτονικές τάσεις που απαιτούν συχνή παρακολούθηση», σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Σωφρονιστικών Ιδρυμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

Να θυμίσουμε πως ο 54χρονος ράπερ κρατείται επί του παρόντος στο Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Πρόκειται για μία φυλακή με περισσότερους από 1.200 κρατούμενους, η οποία φημίζεται για τη βία, τις βρώμικες συνθήκες, τη μόλυνση των τροφίμων και τις αυτοκτονίες.

Τον Ιούλιο, ένας κρατούμενος πέθανε από τραύματα που υπέστη κατά τη διάρκεια καυγά στο Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης, το οποίο ο δικηγόρος του περιέγραψε ως «μια υπερπλήρη, υποστελεχωμένη και παραμελημένη ομοσπονδιακή φυλακή που είναι η κόλαση στη γη».

Να σημειωθεί πως ο Sean «Diddy» Combs κατηγορείται ότι «δημιούργησε μια εγκληματική επιχείρηση, τα μέλη και οι συνεργάτες της οποίας εμπλέκονται σε σωματεμπορία, καταναγκαστική εργασία, απαγωγή, εμπρησμό, δωροδοκία και παρακώλυση της δικαιοσύνης».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Podcast: Η Κίνα και η Ασία του Ειρηνικού: Καλός γείτονας ή επίδοξος ηγεμόνας;
Podcast: Η Κίνα και η Ασία του Ειρηνικού: Καλός γείτονας ή επίδοξος ηγεμόνας;

Ποια στάση υιοθετούν οι περιφερειακές χώρες στη διαμάχη μεταξύ Κίνας και Αμερικής; Μπορούν να διατηρούν καλές σχέσεις και με τις δύο πλευρές; Ο καθηγητής Brantly Womack εξηγεί

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.