Κοσμος

«Έχεις δει πεθαμένη;» - 14χρονη σκότωσε τη μητέρα της στις ΗΠΑ - Τα μηνύματα που έστειλε μετά το έγκλημα

Το βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η συμπεριφορά της

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΗΠΑ: 14χρονη σκότωσε τη μητέρα της και έστελνε ατάραχη μηνύματα - Οι αποκαλύψεις για τα ναρκωτικά και όσα είπε σε φίλη της 

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη δράση της 14χρονης Κάρλι Γκρεγκ που σκότωσε τη μητέρα της και στη συνέχεια ατάραχη έστελνε μηνύματα από το κινητό της. Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη για τη στυγερή δολοφονία, ήρθε στο φως της δημοσιότητας βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει την έφηβη από το Μισισίπι των ΗΠΑ να περπατά ήρεμα μέσα από το σπίτι της για να πυροβολήσει τη μαμά της και στη συνέχεια να στέλνει μηνύματα από το κινητό.

Η Κάρλι Γκρεγκ κατηγορείται για τη δολοφονία της δασκάλας μητέρας της, Άσλεϊ Σμάιλι, και για τον πυροβολισμό του θετού της πατέρα Χιθ Σμάιλι, στο σπίτι τους στο Μπράντον, Μις, τον Μάρτιο. Νωρίτερα, το ζευγάρι είχε ανακαλύψει ότι η έφηβη είχε μπλέξει με τα ναρκωτικά. Το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα παρουσιάστηκε στο δικαστήριο την Τρίτη (17.9). Η ανήλικη φαίνεται να μπαίνει στο σπίτι, ενώ εκτιμάται ότι πίσω από την πλάτη της κρατά το όπλο με το οποίο σκότωσε τη μητέρα της.

Η συμπεριφορά της 14χρονης που σκότωσε τη μητέρα της έχει καταγραφεί σε βίντεο

Συγκεκριμένα, η 14χρονη καταγράφεται να εξαφανίζεται από την κάμερα ασφαλείας πηγαίνοντας στην κρεβατοκάμαρα της μητέρας της λίγα δευτερόλεπτα πριν ακούσουν τρεις πυροβολισμοί και οι κραυγές της Smylie. Στη συνέχεια, η έφηβη επέστρεψε στην κουζίνα περίπου 10 δευτερόλεπτα αργότερα, κρατώντας ακόμα το όπλο πίσω από την πλάτη της. Οι εισαγγελείς είπαν ότι η Γκρεγκ προσπαθούσε να κρύψει το όπλο από την κάμερα.

Μόλις γύρισε στην κουζίνα του σπιτιού, η Γκρεγκ φαινόταν να αρπάζει το τηλέφωνο της μαμάς της από τον πάγκο της κουζίνας και να κάθεται ήρεμα σε ένα σκαμπό καθώς τα δύο σκυλιά της στέκονταν δίπλα της. Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι η Γκρεγκ έστειλε επιπόλαια πολλά μηνύματα - συμπεριλαμβανομένου ενός στον πατριό της για να τον παρασύρει στο σπίτι. «Πότε θα είσαι σπίτι γλυκιέ μου;» έγραψε στο μήνυμα που έστειλε στον πατριό της. 

Όταν ο Χιθ επέστρεψε στο σπίτι λίγη ώρα αργότερα, η Γκρεγκ φέρεται να τον πυροβόλησε στον ώμο. Οι εισαγγελείς είπαν ότι η έφηβη φέρεται να έστειλε επίσης μήνυμα σε μια φίλη της ζητώντας της να έρθει επειδή υπήρχε «έκτακτη ανάγκη».

«Έχεις δει ποτέ νεκρό;» 

«Έχετε δει ποτέ νεκρό; Η μαμά μου είναι εκεί μέσα», φέρεται να ρώτησε τη φίλη της η 14χρονη, όταν εκείνη έφτασε στο σπίτι. Η Γκρεγκ φέρεται πυροβόλησε λίγες ώρες αφότου μια φίλη ενημέρωσε τη μητέρα της – η οποία εργαζόταν ως δασκάλα μαθηματικών στο γυμνάσιο Northwest Rankin – για τη χρήση μαριχουάνας από την έφηβη. Όταν το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι από το σχολείο εκείνη την ημέρα, η μαμά άρχισε να ψάχνει στο δωμάτιο της Γκρεγκ. 

Ο ψυχίατρος Dr. Andrew Clark κατέθεσε ότι η έφηβη αντιμετώπιζε μια κρίση ψυχικής υγείας την ημέρα του πυροβολισμού. Είπε ότι η έφηβη είχε σημαντικές εναλλαγές της διάθεσης, άκουγε φωνές και άλλα προβλήματα, τα οποία επιδεινώθηκαν από τα φάρμακά της. «Και μετά, η μητέρα της ανακαλύπτει ότι καπνίζει μαριχουάνα», είπε ο Κλαρκ στο δικαστήριο. 

Εν τω μεταξύ, ο πατριός της Γκρεγκ κατέθεσε την Τρίτη ότι η έφηβη - την οποία περιέγραψε ως ένα «γλυκό κοριτσάκι» - δεν θυμόταν τον πυροβολισμό. «Δεν ήταν ο εαυτός της και δεν πιστεύω ότι με αναγνώρισε καν», είπε ο Χιθ, προσθέτοντας ότι αυτός και η Γκρεγκ εξακολουθούν να μιλούν καθημερινά και η σχέση τους είναι «καλή».

Η Γκρεγκ ξέσπασε σε κλάματα τη Δευτέρα όταν στην αίθουσα του δικαστηρίου προβλήθηκαν πλάνα από το γραφείο του Σερίφη που έφτασε στο σπίτι και ανακάλυψε τον Χιθ Σμάιλι να κλαίει λέγοντας ότι η γυναίκα του ήταν νεκρή μέσα. Η έφηβη βρίσκεται αντιμέτωπη ακόμη και με ισόβια.

Με πληροφορίες από New York Post