Κοσμος

Η «κληρονόμος» Άννα Σορόκιν εμφανίστηκε στο Dancing with the Stars με βραχιολάκι στο πόδι

Εξαπατούσε πλουσίους, τράπεζες και ξενοδοχεία στη Νέα Υόρκη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Η «κληρονόμος» Άννα Σορόκιν εμφανίστηκε στο Dancing with the Stars με βραχιολάκι στο πόδι

Η Άννα Σορόκιν, η Ρωσο-γερμανίδα απατεώνισσα που εξαπατούσε πλουσίους στη Νέα Υόρκη ως δήθεν κληρονόμος, εμφανίστηκε στο Dancing With the Stars των ΗΠΑ ως διαγωνιζόμενη.

Η Άννα Σορόκιν βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό από το 2022

Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε στο ριάλιτι χορεύοντας με ένα βραχιολάκι στο πόδι της. Η Σόροκιν, που εμφανιζόταν σε άτομα της υψηλής κοινωνίας ως Άννα Ντέλβι, εξαπατώντας τράπεζες και ξενοδοχεία, παρουσιάστηκε ως επιχειρηματίας στο σόου. Χόρεψε τσα-τσα με τον επαγγελματία χορευτή Έζρα Σόσα και για να κάνει λιγότερο αντιαισθητικό το βραχιολάκι στην τηλεοπτική οθόνη, το έντυσε με στρας. 

Η Άννα Σορόκιν προσπαθώντας να ελαφρύνει την κατάσταση δήλωσε για το βραχιολάκι: «Μια χαρά ελαφρύ είναι. Ίσα-ίσα που ζήτησα να το σφίξουν λίγο για να μη "παίζει” την ώρα του χορευτικού».

Η Άννα Σόροκιν, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, φυλακίστηκε το 2019 επειδή παρίστανε ότι ήταν μια Γερμανίδα κληρονόμος με το όνομα Άννα Ντέλβεϊ για να εξαπατήσει επιχειρήσεις και ιδιώτες, αποσπώντας από τα θύματά της συνολικά περίπου 275.000 δολάρια. Η δράση της περιλάμβανε την απόκτηση δανείων από τράπεζες, τη διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία και την εκμετάλλευση της εμπιστοσύνης πλούσιων ατόμων.

Από το 2022 βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό, περιμένοντας να μάθει αν θα της επιτραπεί να παραμείνει στις ΗΠΑ μετά την ολοκλήρωση της ποινής της. Αλλά, όπως ανέφερε πρόσφατα το Page Six, οι όροι του κατ' οίκον περιορισμού της χαλάρωσαν πρόσφατα, επιτρέποντάς της να εργάζεται και να ταξιδεύει ελεύθερα σε ακτίνα 100 χιλιομέτρων από το σπίτι της.