Κοσμος

Η απάντηση της Μις Τουρκίας στα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της

«Δεν με ενδιαφέρουν οι αντιδράσεις τους - Δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν», δήλωσε η Ιντίλ Μπιλγκέν

62224-137655.jpg
Newsroom
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μις Τουρκία, Ιντίλ Μπιλγκέν
Η Μις Τουρκία, Ιντίλ Μπιλγκέν θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς © Instagram/idil.bilgen

Στην αντεπίθεση η Μις Τουρκία, μετά τον σάλο στα social media και τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της

Η24χρονη γιατρός Ιντίλ Μπιλγκέν - κόρη του πρεσβευτή της Τουρκίας στο Κίεβο, Μουσταφά Λεβέντ Μπιλγκέν - εστέφθη στις 11 Σεπτεμβρίου Μις Τουρκία 2024, που σημαίνει ότι θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς.

Ιντίλ Μπιλγκέν: «Είναι άνθρωποι που εκφράζουν τη γνώμη τους χωρίς να γνωρίζουν τίποτα»

Ωστόσο, η στέψη της Μπιλγκέν έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων λόγω της εμφάνισής της. Πολλοί χρήστες στα social media σχολίασαν ότι «δεν είναι αρκετά όμορφη ώστε να είναι η βασίλισσα της ομορφιάς της Τουρκίας», μέχρι και ότι «μοιάζει με άντρα». Αρκετοί επίσης ανέφεραν ότι κέρδισε στα καλλιστεία μόνο και μόνο εξαιτίας της θέσης του πατέρας της. Την τελευταία εβδομάδα, η Μπιλγκέν είχε απενεργοποιήσει τα σχόλια στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όμως τελικά απάντησε στην κριτική κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής της εμφάνισης.

«Σε μια εποχή που η χώρα μας βιώνει τραγωδίες όπως η βία κατά γυναικών και παιδιών, αποδίδω τα αρνητικά σχόλια στο γεγονός ότι οι άνθρωποι δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν», είπε. «Είναι άνθρωποι που εκφράζουν τη γνώμη τους χωρίς να γνωρίζουν πραγματικά τίποτα. Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλιά τους » δήλωσε η 24χρονη.

H Ιντίλ Μπιλγκέν δήλωσε ότι αδιαφορεί για τις επικρίσεις στον διαγωνισμό ομορφιάς και τόνισε ότι «η κατανόηση της ομορφιάς δεν είναι μόνο σωματική αλλά και ολιστική έννοια». Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των καλλιστείων Μις Τουρκία, Can Sandıkçı, ξεκαθάρισε απαντώντας στα σχόλια: «Στον διαγωνισμό λαμβάνεται υπόψη η άρτια εξοπλισμένη κατάσταση του ατόμου πριν από την ομορφιά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.