Κοσμος

Δολοφονία 50χρονης Ελληνίδας στη Γερμανία - Σε λίμνη αίματος βρέθηκε ο σύζυγός της

Με το σταγονόμετρο οι πληροφορίες για το έγκλημα - Εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 50χρονη Ελληνίδα που δολοφονήθηκε στη Γερμανία
Δολοφονία 50χρονης Ελληνίδας στη Γερμανία - Σε λίμνη αίματος ο σύζυγός της © Mega

Δολοφονία 50χρονης Ελληνίδας στη Γερμανία - Σε λίμνη αίματος ο σύζυγός της - Πληροφορίες για εμπλοκή τρίτου προσώπου

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τη δολοφονία 50χρονης Ελληνίδας στη Γερμανία. Παρότι οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τον 61χρονο σύζυγό της ως δράστη, πλέον ένα τρίτο πρόσωπο φέρεται να εμπλέκεται στο έγκλημα. Ο σύζυγος της 50χρονης είχε εντοπιστεί σε λίμνη αίματος σε άλλο δωμάτιο από εκείνο στο οποίο εντοπίστηκε το πτώμα της 50χρονης. 

Αρχικά, γερμανικά ΜΜΕ είχαν μεταφέρει τις πληροφορίες ότι ο 61χρονος είχε επιχειρήσει να δώσει τέλος στη ζωή του, κόβοντας τις φλέβές του, αφού δολοφόνησε τη σύζυγό του.. Πλέον, στο μικροσκόπιο των γερμανικών αρχών βρίσκεται και τρίτο πρόσωπο. 

Δολοφονία 50χρονης Ελληνίδας στη Γερμανία: Από την Καβάλα το θύμα 

Το ζευγάρι, με καταγωγή από τη Νικήσιανη Καβάλας, ζούσε στην περιοχή Künzelsau ή «Νικήσιανη της Γερμανίας», όπως αποκαλείται η κωμόπολη της περιοχής της Στουτγάρδης, καθώς εκεί διαμένουν μόνιμα εκατοντάδες Νικησιανιώτες.  Σύμφωνα με το γερμανικό Τύπο, το απόγευμα της Παρασκευής, ο 61χρονος Τάκης Β., σύζυγος του θύματος, κάλεσε το ασθενοφόρο στο διαμέρισμα της οικογένειας. Μόλις οι διασώστες έφτασαν στο σημείο, τον βρήκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ λίγο αργότερα βρήκαν νεκρή σε άλλο δωμάτιο τη σύζυγό του Λίτσα Ανδρούδη. Ο Τάκης Β. μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και, όταν το Σάββατο η κατάστασή του κρίθηκε ικανοποιητική, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας

Τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι Αρχές αρνούνται να δημοσιοποιήσουν στοιχεία, αφού η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Συγγενής της 50χρονης ανέφερε ότι από την αστυνομία δεν έχουν μάθει το παραμικρό. «Δεν ξέρουμε, δεν ξέρουμε τίποτα. Παιδιά, πραγματικά, αν θα σας πει κάποιος κάτι, συγγνώμη, είναι βλάκας. Τι να πω; Αφού δεν γνωρίζουμε. Εμείς το μάθαμε Παρασκευή βράδυ, ότι έγινε αυτό το συμβάν… Πού να ξέρουμε τι έχει γίνει; Εδώ ακόμα στη Γερμανία το ψάχνουν» είπε στο Mega συγγενής του θύματος.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d47qt5o2w87t)

«Απίστευτα και όμως αληθινά. Τα παιδιά τα γνώριζα, φαίνονταν καλά. Τώρα τα προβλήματα όταν κλείνει η πόρτα, δεν ξέρει κανένας τι γίνεται στο σπίτι του» δήλωσε φίλη του ζευγαριού. «Πρέπει να γίνει νεκροψία, να συνέλθει και ο άνδρας της, να δώσει κατάθεση, και μετά θα καθυστερήσει απ’ ό,τι κατάλαβα. Έπειτα από δέκα μέρες (θα γίνει η κηδεία)» ανέφερε άλλη φίλη τους.

Το ζευγάρι, που έχει δύο ενήλικα παιδιά, δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει προβλήματα. Πριν από ένα μήνα είχαν έρθει στην Ελλάδα και είχαν επισκεφθεί το χωριό τους, αφού και οι δύο γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στη Νικήσιανη, στην περιοχή του Παγγαίου Καβάλας. Μετά το γάμο τους, το 1996, είχαν φύγει για μια καλύτερη ζωή στη Γερμανία. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.