Κοσμος

«Έπαιζα γκολφ και ξαφνικά άκουσα πυροβολισμούς» - Ο Ντόναλντ Τραμπ περιέγραψε τη νέα απόπειρα δολοφονίας του

Οι δηλώσεις του πρώην προέδρου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ντόναλντ Τραμπ: Πώς περιέγραψε την νέα απόπειρα δολοφονίας του - Οι δηλώσεις του πρώην προέδρου

Λεπτομέρειες για την πιθανή απόπειρα δολοφονίας μοιράστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ειδικότερα, σε μια συζήτηση που μεταδόθηκε σε ζωντανή ροή στο X ο Ντόναλντ Τραμπ μοιράστηκε ότι έπαιζε με φίλους του γκολφ στο γήπεδό του στο Παλμ Μπιτς στη Φλόριντα των ΗΠΑ του όταν άκουσε πυροβολισμούς.

«Ήταν κάτι το ιδιαίτερο, αλλά όλα πήγαν καλά, και οι μυστικές υπηρεσίες έκαναν εξαιρετική δουλειά και έχουν τον άνθρωπο πίσω από τα κάγκελα, και ελπίζω να παραμείνει εκεί για πολύ καιρό», δήλωσε ο Τραμπ και πρόσθεσε:

«Έπαιζα γκολφ και ξαφνικά άκουσα πυροβολισμούς στον αέρα, περίπου τέσσερις ή πέντε. Η Μυστική Υπηρεσία κατάλαβε αμέσως ότι ήταν σφαίρες και με άρπαξαν».

«Ήμουν με έναν πράκτορα και ο πράκτορας έκανε φανταστική δουλειά» συνέχισε και κατέληξε:

«Θα μου άρεσε πολύ να είχα φτάσει αυτό την τελευταία τρύπα στο γκολφ, αλλά αποφασίσαμε, ας φύγουμε από εδώ».

Ακολούθως, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ διηγήθηκε πώς ένας πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας είδε την κάννη του όπλου του υπόπτου μέσα από τους θάμνους.

«Άρχισε να πυροβολεί στην κάννη, άρχισε να πυροβολεί στους θάμνους. Μπορούσε να δει μόνο την κάννη. ... Με βάση αυτό, άρχισε να πυροβολεί και έτρεξε προς τον στόχο και πυροβολούσε πολύ, εννοώ, αυτοί ήταν οι πυροβολισμοί που ακούσαμε. Ο άλλος δεν έριξε ποτέ», δήλωσε.

Υπογράμμισε, δε, πως η απόπειρα κατά της ζωής του είχε «πολύ καλύτερο αποτέλεσμα» από την πρώτη απόπειρα δολοφονίας τον Ιούλιο, καθώς κανένας περαστικός δεν τραυματίστηκε ή σκοτώθηκε.