Κοσμος

Βραζιλία: Άγριο ξύλο σε ντιμπέιτ υποψήφιων δημάρχων

Τον χτύπησε με καρέκλα στο κεφάλι και τον έστειλε στο νοσοκομείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
debate-brazilia

Βραζιλία: Άγριο ξύλο σε ντιμπέιτ υποψήφιων δημάρχων - Τον χτύπησε με καρέκλα στο κεφάλι και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Πρωτοφανείς σκηνές βίας διαδραματίστηκαν στο ντιμπέιτ των υποψηφίων για τη δημαρχία του Σάο Πάολο στη Βραζιλία όταν ένας εκ των συμμετεχόντων επιτέθηκε με καρέκλα σε έναν εκ των αντιπάλων του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο κεφάλι.

Ειδικότερα, εκείνος που επιτέθηκε είναι ο Χοσέ Λουίζ Ντατένα και θύμα ο Πάμπλο Μαρκάλ, ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευτεί με υποψία καταγμάτων στα πλευρά και δυσχέρεια στην αναπνοή.

Στα πλάνα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας φαίνεται ο Ντατένα να πλησιάζει τον αντίπαλό του και να τον χτυπά με μια καρέκλα με τον Μαρκάλ να προστατεύεται τελευταία στιγμή ενστικτωδώς.

Όπως αναφέρει η Daily Mail αυτό που προκάλεσε την έκρηξη του Ντατένα ήταν οι αναφορές του Μαρκάλ, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως ακροδεξιός influencer, σε κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος του πρώτου, που είχαν απορριφθεί από τις εισαγγελικές αρχές.

Ωστόσο, το... κερασάκι στην τούρτα ήρθε όταν ο Μαρκάλ είπε στον Ντατένα ότι δεν είναι «αρκέτα άνδρας» για να τον χτυπήσει.

Το ακόμα πιο παράδοξο είναι πως μετά την επίθεση το ντιμπέιτ συνεχίστηκε χωρίς τον Μαρκάλ που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και τον Ντατένα που αποβλήθηκε από τη διαδικασία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.