Κοσμος

Νέα υπόθεση Πελικό: Οι βιασμοί της Νοεμί στο φως

Νέα υπόθεση χημικής υποταγής συγκλονίζει τη Γαλλία

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Φαίνεται ότι η δίκη Πελικό φέρνει στο φως κι άλλες περιπτώσεις χημικής υποταγής 

Η υπόθεση της Ζιζέλ Πελικό φαίνεται ότι έχει ανοίξει την κερκόπορτα της κόλασης, καθώς όσο παίρνει δημοσιότητα η θηριωδία που ο σύζυγός της διοργάνωνε με θύμα την ίδια επί 10 χρόνια, τόσο προκύπτουν νέες υποθέσεις, όχι απαραίτητα ως παρακλάδια της υπόθεσης Πελικό, αλλά ως αυτόνομες περιπτώσεις «χημικής υποταγής». Συγκεκριμένα, σε τροχιά παράλληλη με την υπόθεση Πελικό αποκαλύφθηκε η περίπτωση ενός 46χρονου εργοδηγού που δικάζεται εκ νέου την Τετάρτη στην Τουλούζη για σεξουαλική επίθεση κατά της συζύγου του, αφού προηγουμένως την νάρκωσε στο Lagrave (Tarn) μεταξύ 2019 και 2022. Αυτή η άθλια δίκη θυμίζει την υπόθεση βιασμών στη Μαζάν, με βασικό κατηγούμενο τον Ντομινίκ Πελικό που νάρκωνε τη σύζυγό του και καλούσε αγνώστους στο σπίτι να τη βιάσουν.  

Συγκεκριμένα, η δεύτερη αυτή υπόθεση που μοιάζει τόσο με αυτήν των Πελικό, ήρθε στη δημοσιότητα όταν τον Μάρτιο του 2023, η Νοεμί κατέφθασε σε κατάσταση σοκ στη χωροφυλακή της Gaillac, ισχυριζόμενη ότι ανακάλυψε κρυφές κάμερες που βιντεοσκοπούσαν την ιδιωτική της ζωή στο σπίτι της. Από τις κάμερες εξήχθησαν περίπου είκοσι βίντεο στα οποία εμφανίζεται γυμνή, ιδίως στο μπάνιο.

Πολύ σύντομα, η Νοεμί –περαιτέρω στοιχεία της οποίας δεν γίνονται γνωστά- συνειδητοποίησε ότι ο σύζυγός της αγόραζε ισχυρά υπνωτικά χάπια στο διαδίκτυο από το 2019, σε βαθμό που είχε γίνει «κορυφαίος πελάτης» ενός διαδικτυακού φαρμακείου και τη νάρκωνε, εν αγνοία της φυσικά. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης, εξομολογήθηκε στη σύζυγό του ότι της είχε χορηγήσει τα χάπια, αναμειγνύοντάς τα στη σάλτσα ντομάτας ενός οικογενειακού γεύματος και εν συνεχεία τη βίασε.

Ο πατέρας δύο παιδιών παραδέχτηκε τα γεγονότα στους ανακριτές: «Έκανα ό,τι σας είπε», είπε κατά τη διάρκεια της ακρόασης, ενώ υποστήριξε ότι προχώρησε σε αυτή τη φρικτή πράξη επειδή ήταν... θύμα ενδοοικογενειακής βίας και ήθελε «να την εκδικηθεί λιγάκι». Ωστόσο, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν υπήρξε βιασμός και ότι εκμεταλλεύτηκε την απώλεια των αισθήσεων της συζύγου του «για να χαϊδέψει τους γλουτούς, τα στήθη και το αιδοίο της». Τελικά, παραδέχτηκε ότι προσπάθησε να τη βιάσει και τελικώς τα κατάφερε σε άλλες τρεις απόπειρες εναντίον της μεταξύ των ετών 2017 και 2022.

Κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι γενετικές αναλύσεις που πραγματοποιήθηκαν σε τρίχες μαλλιών της Νοεμί και στο πλαίσιο της έρευνας αποκάλυψαν ίχνη υπνωτικών χαπιών που συνάδουν με τη χρήση Zolpidem μεταξύ Οκτωβρίου 2021 και Δεκεμβρίου 2022.

Προηγούμενη καταδίκη για σεξουαλική επίθεση

Ο Ludovic S. είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για σεξουαλική επίθεση το 2023, αφού εισέβαλε στο σπίτι μιας σεξεργάτριας, την κακοποίησε και στη συνέχεια της πρόσφερε 300 ευρώ. Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης Lagrave, ο πρώτος βαθμός της οποίας διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο Albi, ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 ετών και 3 έτη με αναστολή για σεξουαλική επίθεση με χορήγηση ουσίας στο θύμα.

Με πληροφορίες από LaDepeChe.fr