Κοσμος

Ο Λάρι ο Γάτος σνόμπαρε τον υπουργό της Σκωτίας και εκείνος τον είπε «μικρό σκ@@@»

«Δεν θα σταματήσω να προσπαθώ να σε χαϊδέψω, ανεξάρτητα από το πόσο το παίζεις δύσκολος» είπε ο Σκωτσέζος πολιτικος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

 Λάρι ο Γάτος: Τα έβαλε μαζί του ο υπουργός Σκωτίας

Ο Λάρι ο Γάτος είναι ένας «μικρός σ---» επειδή αρνήθηκε να αφήσει το νέο υπουργικό συμβούλιο να φωτογραφηθεί μαζί του, δήλωσε ο υπουργός της Σκωτίας.

Ο Ίαν Μάρεϊ είπε ότι ο Λάρι ο Γάτος αρνήθηκε να παίξει μαζί τους όταν προσπάθησαν να φωτογραφηθούν μαζί του, περιγράφοντάς το ως «μικρό σ---». Είπε στο ετήσιο δείπνο του CBI Scotland στη Γλασκώβη ότι ο Λάρι ήταν «το πιο μίζερο ζώο που θα συναντήσετε ποτέ στη ζωή σας» και αστειεύτηκε ότι ευθύνεται η τελευταία δεκαετία των πρωθυπουργών των Τόρις.

Αφού ο Λάρι αρνήθηκε να παίξει με τον Μάρεϊ ο επίσημος λογαριασμός του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: «Τίποτα προσωπικό Ian, @peterkyle με προκάλεσε».

Ο υπουργός Σκωτίας είχε άλλη μια ανεπιτυχή συνάντηση με τον Λάρι στις 16 Ιουλίου, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά τις εκλογές. Εικονίζεται να φεύγει από την Downing Street προσπαθώντας και αποτυγχάνοντας να χαϊδέψει τον γάτο με το χέρι του «να μένει στον αέρα».

Ο Ίαν Μάρεϊ,  βουλευτής του νότιου Εδιμβούργου, απάντησε: «Δεν θα σταματήσω να προσπαθώ να σε χαϊδέψω, ανεξάρτητα από το πόσο το παίζεις δύσκολος».

Πηγή: Telegraph