Κοσμος

Η Λίντα Ρόνσταντ κατά Τραμπ: Φέρνει την εκδήλωση μίσους στην πόλη μου

«Συλλαλητήριο μίσους η προεκλογική συγκέντρωση στην πόλη μου», λέει η τραγουδίστρια

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Λίντα Ρόνσταντ στρέφεται κατά του Τραμπ - «Συλλαλητήριο μίσους η προεκλογική συγκέντρωση στην πόλη μου», λέει η τραγουδίστρια

Η Λίντα Ρόνσταντ τάσσεται στο πλευρό της Κάμαλα Χάρις, και αντιδρά στο γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα πραγματοποιήσει προεκλογική συγκέντρωση σε χώρο που φέρει το όνομά της.

Η προεκλογική συγκέντρωση της Λίντα Ρόνσταντ θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Linda Ronstadt Hall στην πόλη Τούσον της Αριζόνα και η τραγουδίστρια με ανάρτησή της στο Instagram εκφράζει την απογοήτευσή της, κάνοντας λόγο για «συλλαλητήριο μίσους».

Λίντα Ρόνσταντ: Συλλαλητήριο μίσους η προεκλογική συγκέντρωση στην πόλη μου 

«Επειδή το κτίριο φέρει το όνομά μου, πρέπει να πω κάτι», σημειώνει στη δήλωσή της η Λίντα Ρόνσταντ και αποδοκιμάζει «την τοξική του πολιτική, το μίσος του για τις γυναίκες, τους μετανάστες και τους έγχρωμους, την εγκληματικότητα, την ανεντιμότητα και την άγνοιά του. Με λυπεί να βλέπω τον πρώην πρόεδρο να φέρνει την εκδήλωση μίσους του στο Τούσον, μια πόλη με βαθιές μεξικανοαμερικανικές ρίζες και χαρούμενο, ανεκτικό πνεύμα». 

Η τραγουδίστρια επέκρινε τον Ντόναλντ Τραμπ για τις συνοριακές του πολιτικές, ιδιαίτερα την πολιτική διαχωρισμού των οικογενειών κατά τη θητεία του που «άφησε ορφανά χιλιάδες μικρά παιδιά και μωρά και βασάνισε τις απελπισμένους γονείς τους. Δεν υπάρχει καμία συγχώρεση ή λήθη για τη στενοχώρια που προκάλεσε. Ο Τραμπ έθεσε αρχικά υποψηφιότητα για πρόεδρος προειδοποιώντας για βιαστές που έρχονται από το Μεξικό» σημείωσε η τραγουδίστρια και αποκάλεσε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ βιαστή, τονίζοντας ότι πρέπει να του απαγορευτεί η είσοδος στον Λευκό Οίκο.