Κοσμος

ΗΠΑ: 26χρονη καθηγήτρια έκανε σεξ με 16χρονο μαθητή της

Την «πρόδωσαν» οι γρατζουνιές στην πλάτη - Το γνώριζε ο πατέρας του ανήλικου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΗΠΑ: 26χρονη καθηγήτρια έκανε σεξ με 16χρονο μαθητή της - Την «πρόδωσαν» οι γρατζουνιές στην πλάτη - Το γνώριζε ο πατέρας του ανήλικου

Καθηγήτρια στο Μιζούρι των ΗΠΑ παραδέχθηκε πως έκανε σεξ με 16χρονο μαθητή προκειμένου να εξασφαλίσει ευνοϊκότερη ποινή.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την 26χρονη καθηγήτρια Μαθηματικών, Χέιλι Κλίφτον-Κόρμακ, η οποία είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιανουάριο. Μάλιστα, τότε είχε γίνει γνωστό πως η καθηγήτρια έβαζε άλλους μαθητές να κρατάνε τσίλιες προκειμένου εκείνη ανενόχλητα να κάνει σεξ με τον 16χρονο. Οι ίδιες πληροφορίες, δε, αναφέρουν πως «προδόθηκε» από τις γρατζουνιές στην πλάτη τις οποίες έδειξε σε αστυνομικούς συμμαθητής του όταν τους ενημέρωσε για την ανάρμοστη σχέση.

Αναγκαστικά, η Κλίφτον-Κόρμακ δήλωσε ένοχη για σεξουαλική συνεύρεση με μαθητή, αδίκημα που τιμωρείται με φυλάκιση 4 ετών στην πολιτεία του Μιζούρι. των ΗΠΑ. Η ομολογία της ήρθε με απότερο στόχο να αποφύγει βαρύτερα αδικήματα όπως κακοποίηση, αποπλάνηση ανηλίκου και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Μάλιστα, αναμένεται να παραπεμφθεί σε δίκη και ο πατέρας του 16χρονου, Μαρκ Κρέιτον, ο οποίος κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου καθώς γνώριζε για τη σχέση του γιου του με την 26χρονη αλλά την κάλυπτε.

Το χρονικό της σχέσης καθηγήτριας και μαθητή στο Μιζούρι των ΗΠΑ

Η όλη υπόθεση ξεκίνησε να διαρρέει στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου όταν ένας μαθητής κατήγγειλε στο σχολείο του τη σχέση της 26χρονης εκπαιδευτικού με τον 16χρονο, παρουσιάζοντας φωτογραφίες του συμμαθητή του με γρατζουνιές στην πλάτη.

Όπως αποκάλυψε ο μαθητής, «οι γρατζουνιές έγιναν από την Χέιλι αφού το θύμα έκανε σεξ μαζί της στο στενό του σπιτιού μου» ενώ η ίδια καθηγήτρια είχε ξαναμπλέξει στο παρελθόν «επειδή ήταν πολύ κοντά σε μαθητές».

Η Χέιλι Κλίφτον-Κόρμακ είναι διαζευγμένη και μητέρα δύο παιδιών και σύμφωνα με την δικογραφία συχνά φορούσε «στενές ή κοντες μπλούζες» αλλά και «στενά καλσόν για να επιδεικνύει τη σχισμή των γεννητικών της οργάνων».

Άλλος μάρτυρας αναφέρει πως ο πατέρας του 16χρονου τα γνώριζε όλα και παρόλ' αυτά δεν είχε καταγγείλει την σχέση των δύο.

«Αντί να καταγγείλει την σχέση, συνέχισε να τους καλύπτει, ενώ έφτασε στο σημείο να επιστρέψει στην καθηγήτρια να έρθει στο σπίτι του για να δει το θύμα με τον ίδιο να είναι παρών» αναφέρεται στη δικογραφία.