Κοσμος

ΗΠΑ: Υπάλληλος σούπερ μάρκετ βρέθηκε νεκρός σε καταψύκτη

Στις ΗΠΑ οι θάνατοι και οι εξαφανίσεις σε σούπερ μάρκετ τείνουν να γίνουν μάστιγα

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νεκρός σε καταψύκτη σούπερ μάρκετ
© Unsplash

Νεαρός άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε καταψύκτη σούπερ μάρκετ 

Το πτώμα ενός νεαρού άνδρα ανακαλύφθηκε σε καταψύκτη που βρίσκεται σε σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Food Lion στη Βόρεια Καρολίνα.

Την Τρίτη (10 Σεπτεμβρίου), η αστυνομία κλήθηκε σε υποκατάστημα σούπερ μάρκετ του Food Lion που βρίσκεται στο Capital Boulevard στο Ράλεϊ της Βόρειας Καρολίνας, όταν υπάλληλοι ανακάλυψαν το πτώμα ενός άνδρα σε έναν καταψύκτη προμηθειών του καταστήματος.

Ο άνδρας φέρεται να ήταν υπάλληλος του καταστήματος, αναφέρουν τα τοπικά ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Ο θάνατος διερευνάται από το αστυνομικό τμήμα του Raleigh και άλλες αρχές εργασίας και ασφάλειας της περιοχής.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι για την ώρα αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αντιθέτως πιστεύουν ότι μία ημέρα πριν ο άνδρας υπέστη καρδιακή προσβολή και στη συνέχεια βρέθηκε μέσα στον καταψύκτη, όπου «κατέληξε από φυσικά αίτια».

Εκπρόσωπος της Food Lion δήλωσε ότι οι επικεφαλής της «Food Lion είναι βαθιά θλιμμένοι από την απροσδόκητη απώλεια του συνεργάτη μας. Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους φίλους του συνεργάτη».

«Η Food Lion συνεργάζεται με τις τοπικές αρχές στην έρευνα για το ατυχές αυτό περιστατικό. Όπως πάντα, η ασφάλεια και η ευημερία των πελατών και των συνεργατών αποτελούν καθημερινές προτεραιότητες για την Food Lion και δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ένα ασφαλές μέρος για να εργάζεσαι και να ψωνίζεις. Παρέχουμε πόρους για την υποστήριξη των συνεργατών μας κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος πεθαίνει σε περίεργο σημείο ενός σούπερ μάρκετ: Το 2009, ένας 25χρονος ονόματι Larry Ely Murillo-Moncada δηλώθηκε από τους γονείς του ως αγνοούμενος μια μέρα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Δέκα χρόνια αργότερα, τον Ιανουάριο του 2019, εργάτες καθάριζαν ένα σούπερ μάρκετ No Frills στο Council Bluffs της Αϊόβα -το οποίο είχε κλείσει το 2016- όταν βρήκαν ανθρώπινα λείψανα σφηνωμένα σε ένα κενό πίσω από ένα από τα ψυγεία του καταστήματος.

Η εξέταση DNA επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για τον Murillo-Moncada - ο οποίος μάλιστα εργαζόταν στο κατάστημα. Τότε συνάδελφοι του νεαρού άνδρα είχαν αποκαλύψει ότι πολλές φορές σκαρφάλωναν στην κορυφή των ψυγείων ενώ τα εφοδίαζαν.

Ακολούθως, οι υπάλληλοι διευκρίνισαν ότι δεν υπήρξε εγκληματική ενέργεια και ότι ο νεαρός πρέπει να σκαρφάλωσε στην κορυφή του ψυγείου και στη συνέχεια να έπεσε στο κενό των 18 ιντσών μεταξύ της μονάδας και του τοίχου, όπου και παγιδεύτηκε.

Ο θόρυβος της μηχανής του ψυγείου κατά πάσα πιθανότητα «έπνιξε» τις εκκλήσεις του νεαρού σε βοήθεια και ο θάνατός του, τελικά, θεωρήθηκε ατύχημα.

Με πληροφορίες από UsaToday

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.