Κοσμος

Ο θρύλος του NFL Σάνον Σπαρπ ζητά συγγνώμη για τις viral ερωτικές περιπτύξεις στο Instagram Live

Αρχικά ισχυρίστηκε ότι τον χάκαραν

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σάνον Σαρπ: Ζητάει συγγνώμη για την viral εκπομπή σεξ στο Instagram Live

Αφού αρχικά ισχυρίστηκε ότι τον χάκαραν, ο Σάνον Σαρπ, μέλος του Hall of Famer του football, παραδέχτηκε την Τετάρτη ότι κατά λάθος μετέδωσε σε livestreaming ήχο του που έκανε σεξ στους περίπου 3,2 εκατομμύρια οπαδούς του στο Instagram.

Σε ένα έκτακτο επεισόδιο του podcast «Nightcap» που συνδιοργανώνει με τον συνάδελφό του πρώην παίκτη του NFL Τσαντ «Ochocinco» Τζόνσον, ο Σάνον Σαρπ ζήτησε συγγνώμη για το λάθος του.

«Προφανώς ντρέπομαι. Κάποιος που είναι εξαιρετικά, εξαιρετικά ιδιωτικός και να ακούγεται μια από τις πιο προσωπικές σου λεπτομέρειες - ο ήχος - για να την ακούσει όλος ο κόσμος, ντρέπομαι για πολλούς λόγους», δήλωσε ο Σαρπ.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βασίζονται σε μένα να είμαι πάντα επαγγελματίας και προσπαθώ πάντα να είμαι επαγγελματίας, ακόμη και όταν βρίσκομαι πίσω από κλειστές πόρτες».

Το περιστατικό έγινε viral αφού χιλιάδες άνθρωποι άρχισαν να σχολιάζουν και να αναδημοσιεύουν. Αργότερα διέγραψε την ανάρτηση, για την οποία κατηγόρησε την έλλειψη τεχνικών γνώσεων.

«Πέταξα το τηλέφωνό μου στο κρεβάτι, ασχολούμενος με μια δραστηριότητα», δήλωσε. «Δεν ήξερα το IG live. Δεν έχω ενεργοποιήσει ποτέ το IG live, οπότε δεν ξέρω πώς λειτουργεί και ξαφνικά το άλλο μου τηλέφωνο άρχισε να χτυπάει».

Ο Σαρπ κέρδισε τρία Super Bowl κατά τη διάρκεια της 14χρονης καριέρας του, δύο με τους Broncos (μετά τις σεζόν 1997 και 1998) και ένα με τους Baltimore Ravens (2000). Ένας από τους πιο κυρίαρχους tight ends στην ιστορία του NFL, ο Σαρπ αναδείχθηκε τέσσερις φορές στην πρώτη ομάδα All-Pro και ήταν μέλος της All-Decade Team του πρωταθλήματος της δεκαετίας του 1990.

Αφού αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, ο Σαρπ είχε σταθερή παρουσία στα αθλητικά μέσα μαζικής ενημέρωσης - κυρίως, όταν συγκρούστηκε με τον Σκιπ Μπέιλες στην εκπομπή «Undisputed» του FS1, μέχρι που αποχώρησε από την εκπομπή το περασμένο καλοκαίρι.