Κοσμος

Ελβετία: Πρώην μοντέλο δολοφονήθηκε και πολτοποιήθηκε στο μπλέντερ από τον σύζυγό της

Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της - Ήταν μητέρα δύο παιδιών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελβετία: Πρώην μοντέλο βρήκε φρικτό θάνατο - Στραγγαλίστηκε και πολτοποιήθηκε στο μπλέντερ από τον σύζυγό της - Μητέρα δύο παιδιών.
Μια πρώην φιναλίστ του διαγωνισμού Μις Ελβετία στραγγαλίστηκε πριν ο σύζυγός της την πολτοποιήσει σε μπλέντερ © Instagram / Kristina Joksimovic

Ελβετία: Πρώην μοντέλο βρήκε φρικτό θάνατο - Στραγγαλίστηκε και πολτοποιήθηκε στο μπλέντερ από τον σύζυγό της - Μητέρα δύο παιδιών.

Αποτροπιαστικό έγκλημα συγκλονίζει την Ελβετία, καθώς ένα πρώην μοντέλο που ήταν φιναλίστ στον διαγωνισμό Miss Switzerland φέρεται να δολοφονήθηκε και να πολτοποιήθηκε σε μπλέντερ από τον σύζυγό της, όπως δήλωσαν αξιωματούχοι.

Η Kristina Joksimovic, 38 ετών, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Binningen, κοντά στη Βασιλεία της Ελβετίας, τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους.

Ελβετία: Μοντέλο στραγγαλίστηκε και πολτοποιήθηκε σε μπλέντερ από τον σύζυγό της

Σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο BZ της Βασιλείας, ο άνδρας ονόματι Τόμας, 41 ετών, είχε απορρίψει την Τετάρτη από το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Λωζάνης την έφεσή του για αποφυλάκιση, αφού φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του, με την οποία είχε δύο παιδιά.

Το πρακτορείο ανέφερε ότι είχε παραδεχτεί τη δολοφονία κατά τη διάρκεια μιας αναπαράστασης του εγκλήματος τον Μάρτιο και ισχυρίστηκε ότι το έκανε σε αυτοάμυνα, αφού του επιτέθηκε με μαχαίρι.

Η BZ Basel ανέφερε ότι η απόφαση του δικαστηρίου έκρινε ότι η Kristina Joksimovic στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου. Μια έκθεση αυτοψίας που περιλαμβάνεται στην απόφαση, αναφέρει ότι το σώμα της διαμελίστηκε στη συνέχεια με ένα πριόνι, ένα μαχαίρι και ένα ψαλίδι κήπου.

Προστίθεται ότι τα μέρη του σώματος τεμαχίστηκαν με ένα μπλέντερ χειρός, πολτοποιήθηκαν και διαλύθηκαν σε χημικό διάλυμα.

Η BZ Basel ανέφερε επίσης ότι ο δράστης συνελήφθη την επομένη της εύρεσης του πτώματος της Joksimovic και αρχικά είπε στους ερευνητές ότι τη βρήκε νεκρή και τεμάχισε το σώμα της στο πλυσταριό τους σε κατάσταση πανικού.

Ο Τόμας, ο οποίος είναι Ελβετός υπήκοος, φέρεται να συνελήφθη μία ημέρα μετά την εύρεση της σορού της από «τρίτο μέρος», σύμφωνα με το γερμανόφωνο Blick.

(Με πληροφορίες του Sky News)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.