Κοσμος

«Ψηφίστε τον, σώστε τις γάτες»: Τα σχόλια στο Χ για τον «σωτήρα των κατοικιδίων» Τραμπ

Καταιγισμός από memes με ζώα με την ατάκα του πρώην προέδρου ότι «οι μετανάστες τρώνε κατοικίδια»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα σχόλια στο Χ μετά τη δήλωση Τραμπ ότι οι μετανάστες τρώνε... κατοικίδια
Τα σχόλια στο Χ μετά τη δήλωση Τραμπ ότι οι μετανάστες τρώνε... κατοικίδια © Χ

Τραμπ: Τα σχόλια στο Χ μετά την δήλωση ότι οι μετανάστες τρώνε κατοικίδια - Καταιγισμός από memes με ζώα την ατάκα του πρώην προέδρου 

Τoν ισχυρισμό ότι Αϊτινοί μετανάστες στο Σπρίνγκφιλντ απαγάγουν και τρώνε κατοικίδια ζώα επανέλαβε, κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ, ο Ντόναλντ Τραμπ και το Χ έσπευσε να σχολιάσει και να σατυρίσει αυτή του τη δήλωση, που έκανε ακόμα και την Κάμαλα Χάρις να γελά μην μπορώντας να δεχθεί ότι ο υποψήφιος πρόεδρος επαναλαμβάνει τη θεωρία περί κυνο- και γατοφαγίας.

«Στο Σπρίνγκφιλντ, τρώνε τα σκυλιά - οι άνθρωποι που ήρθαν, τρώνε τις γάτες. Τρώνε τα κατοικίδια των ανθρώπων που ζουν εκεί και αυτό συμβαίνει στη χώρα μας και είναι ντροπή», είπε ο Τραμπ στην αναμέτρηση με την Καμάλα Χάρις.

Ο Ρεπουμπλικανός επανέλαβε απαξιωτικούς ισχυρισμούς για τους μετανάστες, χαρακτηρίζοντάς τους «κανίβαλους που βλάπτουν τα ζώα» ενώ η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ τον χαρακτήρισε «ακραίο».«Αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι φεύγουν από τις συγκεντρώσεις του Ντόναλντ Τραμπ, έχουν κουραστεί από τόσα fake news που αναπαράγει ξανά και ξανά», είπε η Χάρις, με τον Τραμπ να απαντά «εσύ τους πληρώνεις τους δικούς σου για να έρχονται στις συγκεντρώσεις σου».

Όταν ο παρουσιαστής του ABC Ντέιβιντ Μιούιρ απάντησε ότι οι αξιωματούχοι της πόλης το αμφισβητούν αυτό, ο Τραμπ επέμεινε ότι είχε δει ανθρώπους να το λένε στην τηλεόραση.

Trump claims migrants are 'eating the dogs' in Springfield, Ohio during presidential debate

Τα σχόλια στο Χ μετά τη δήλωση Τραμπ ότι οι μετανάστες τρώνε... κατοικίδια

Η ατάκα του Ντόναλντ Τραμπ για τα κατοικίδια του Σπρίνγκφιλντ ενέπνευσε δεκάδες χρήστες των social media να αυτοσχεδιάσουν δημιουργικά. Εικόνες και βίντεο πλημμύρισαν το διαδίκτυο, παρουσιάζοντας τον Τραμπ σαν προστάτη των απειλούμενων ειδών του ζωικού βασιλείου ή σαν εκδικητή και τιμωρό των σαρκοβόρων αλλοδαπών. Χρησιμοποιήθηκαν ακόμα και εφαρμογές Τεχνητής Νοημοσύνης στην απεικόνιση του Ντόναλντ Τραμπ σαν «Ράμπο pet lover».

Δείτε μερικά από τα καλύτερα σχόλια και memes:

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.