Κοσμος

Γυναίκα στην Ιταλία σκότωσε με το αυτοκίνητό της μετανάστη, επειδή της έκλεψε την τσάντα

Την τραγική σκηνή βιντεοσκόπησαν κλειστές κάμερες ασφαλείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα στην Ιταλία σκότωσε με το αυτοκίνητό της μετανάστη, επειδή της έκλεψε την τσάντα
©EPA

Ιταλία: Γυναίκα σκότωσε με το αυτοκίνητό της μετανάστη, επειδή της έκλεψε την τσάντα

Eπιχειρηματίας από την πόλη Βιαρέτζιο, στην Ιταλία, τραυμάτισε θανάσιμα με το αυτοκίνητό της ένα σαρανταεπτάχρονο άστεγο Αλγερινό μετανάστη, ο οποίος λίγα λεπτά νωρίτερα της είχε κλέψει την τσάντα έξω από εστιατόριο.

Η γυναίκα στην Ιταλία εντόπισε τον άστεγο στον δρόμο, λίγα λεπτά αφότου της είχε κλαπεί η τσάντα και τον χτύπησε τρεις φορές με το αυτοκίνητο, αφήνοντάς τον ημιθανή στο πεζοδρόμιο. Απομακρύνθηκε, αφού πρώτα ξαναπήρε την τσάντα της.

Την τραγική σκηνή βιντεοσκόπησαν κλειστές κάμερες ασφαλείας, οι εικόνες των οποίων επέτρεψαν, στη συνέχεια, να εντοπιστεί και να συλληφθεί η δράστις, ηλικίας 65 ετών.

«Δεν ήθελα να τον σκοτώσω, αλλά μόνον να τον σταματήσω και να βρω την τσάντα μου που περιείχε την ταυτότητα και τα κλειδιά του σπιτιού μου, διότι μένω κοντά στο σημείο στο οποίο με λήστεψαν» είπε στην απολογία της η γυναίκα.

Στην Ιταλία, η ιστορία αυτή έχει προκαλέσει αποτροπιασμό και μεγάλη δημόσια συζήτηση για το μέχρι ποιού σημείου μπορεί να οδηγήσουν πρωτοβουλίες με στόχο την αυτοδικία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.