Κοσμος

Η νέα χειραψία της Κάμαλα Χάρις και του Ντόναλντ Τραμπ υπό το βλέμμα του Μπάιντεν

Η συνάντηση έγινε στο Ground Zero, στην εκδήλωση μνήμης για την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου

Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Η νέα χειραψία της Κάμαλα Χάρις και του Ντόναλντ Τραμπ - Η συνάντηση έγινε στο Ground Zero, στην εκδήλωση μνήμης για την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ώρες από πολυσυζητημένο ντιμπέιτ του Ντόναλντ Τραμπ με την Κάμαλα Χάρις, με τους δύο υποψηφίους για την προεδρία των ΗΠΑ να έχουν μία… άβολη συνάντηση στην εκδήλωση μνήμης για την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, ανταλλάσσοντας μάλιστα και μία εξίσου ψυχρή αλλά στιβαρή χειραψία.

Η συνάντηση έγινε στο σημείο «μηδέν», στο Ground Zero, με την παρουσία του απερχόμενου προέδρου, Τζο Μπάιντεν, και του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ, που φάνηκε να παίζει ρόλο διαμεσολαβητή ανάμεσα σε Τραμπ και Κάμαλα Χάρις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CNN (@cnn)

Η συνύπαρξη του Τραμπ και της Χάρις στο ίδιο γεγονός ήταν από τις σπάνιες φορές που ένας πρώην πρόεδρος και ένας εν ενεργεία αντιπρόεδρος βρέθηκαν στον ίδιο χώρο.

H χειραψία του Τραμπ και της Χάρις στο ντιμπέιτ

Όπως αναφέρει το ABC News, αυτή ήταν η πρώτη φορά που δύο υποψήφιοι για την προεδρία δίνουν τα χέρια από το 2016. Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, οι δύο υποψήφιοι μπήκαν στο στούντιο για το debate ενόψει των Αμερικανικών Εκλογών, με την Κάμαλα Χάρις να είναι εκείνη που πλησίασε τον Ντόναλντ Τραμπ, δίνοντάς του το χέρι της. Στην αρχή, ο Ντόναλντ Τραμπ φάνηκε να κατευθύνεται προς το βήμα του χωρίς να σφίξει το χέρι της Χάρις. Όμως, η Χάρις κατευθυνόταν προς τη μέση της σκηνής και άλλαξε πορεία για να τον συναντήσει στο βάθρο του για μια χειραψία.

«Κάμαλα Χάρις. Πώς είσαι;», του είπε, σφίγγοντας του το χέρι.

«Χαίρομαι που σε βλέπω, είμαι καλά», απάντησε ο Τραμπ.

«Ας κάνουμε μια καλή συζήτηση», είπε στη συνέχεια η Χάρις.