Κοσμος

«Απόψε είδαμε ποιος έχει όραμα»: Το ζεύγος Ομπάμα στέλνει μήνυμα για την Κάμαλα Χάρις μετά το ντιμπέιτ

«Ας πιάσουμε δουλειά» προτρέπουν Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα μέσω Χ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπαράκ Ομπάμα και Μισέλ Ομπάμα
Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα: Μήνυμα για την Κάμαλα Χάρις μετά το ντιμπέιτ © EPA / MICHAEL REYNOLDS

Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα: Το μήνυμα για την Κάμαλα Χάρις μετά το ντιμπέιτ - Οι αναρτήσεις τους στο Χ

Ο Μπάρακ Ομπάμα και η Μισέλ Ομπάμα παρακολούθησαν με προσοχή το ντιμπέιτ μεταξύ της Κάμαλα Χάρις και του Ντόναλντ Τραμπ και μετά το τέλος της τηλεοπτικής αναμέτρησης των δύο υποψηφίων έστειλαν ισχυρό μήνυμα στήριξης στην Κάμαλα Χάρις, υπογραμμίζοντας ότι «απόψε είδαμε ποιος έχει το όραμα και τη δύναμη». 

Το ζεύγος Ομπάμα με αναρτήσεις τους στο Χ μετά το ντιμπέιτ κάλεσαν τους Αμερικανούς να στηρίξουν τον αγώνα της Κάμαλα Χάρις και να κάνουν τον δικό τους αγώνα προκειμένου όλο και περισσότεροι πολίτες να πειστούν ότι η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ είναι το μοναδικό πρόσωπο που θα μπορούσε να γίνει η επόμενη πρόεδρος της Αμερικής.  

«Απόψε είδαμε από πρώτο χέρι ποιος έχει το όραμα και τη δύναμη να προχωρήσει αυτή τη χώρα αντί να μας διχάζει. @KamalaHarrisθα είναι πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς. Ας πιάσουμε δουλειά», έγραψε σε ανάρτησή του στο Χ ο Μπαράκ Ομπάμα. 

Από την πλευρά της και η Μισέλ Ομπάμα έγραψε: «Για άλλη μια φορά προτρέπω όλους να σηκώσουν τα μανίκια τους και να ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ – τηλεφωνήστε, χτυπήστε τις πόρτες, μιλήστε με οποιονδήποτε γνωρίζετε και τους προτρέπω να ψηφίσουν την Kamala Harris και τον Tim Walz. Κάθε ψήφος θα έχει σημασία σε μια κλειστή κούρσα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάθεται κανείς στο περιθώριο. Απλώς διακυβεύονται πάρα πολλά».

Διαβάστε επίσης → Tέσσερα συμπεράσματα από το ντιμπέιτ της Κάμαλα Χάρις με τον «θυμωμένο» Τραμπ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.