Κοσμος

Η αντίδραση της Κάμαλα Χάρις όταν ο Τραμπ λέει ότι οι μετανάστες τρώνε... κατοικίδια

Δείτε το στιγμιότυπο από το ντιμπέιτ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Κάμαλα Χάρις: Η αντίδρασή της στο ντιμπέιτ όταν ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι οι μετανάστες τρώνε γάτες και σκύλους

Την αντίδραση της Κάμαλα Χάρις κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ - κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ μεταξύ των δύο υποψηφίων - είπε ότι οι μετανάστες τρώνε... κατοικίδια.

Ο Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε στο ντιμπέιτ με την Κάμαλα Χάρις ότι μετανάστες τρώνε «γάτες και σκύλους» σε πόλη της πολιτείας Οχάιο, μία φήμη που είχε διαδοθεί γρήγορα το προηγούμενο διάστημα στο διαδίκτυο. 

«Στο Σπρίνγκφιλντ, τρώνε σκύλους, οι άνθρωποι που ήρθαν, τρώνε γάτες. Τρώνε κατοικίδια των κατοίκων. Αυτό συμβαίνει στη χώρα μας και είναι ντροπή», υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, αναπαράγοντας φήμη για μετανάστες από την Αϊτή που έχει επίσης διαδοθεί κι από άλλους Ρεπουμπλικάνους, παρά τις διαψεύσεις της από μέρους των τοπικών αρχών.

Η αντίδραση της Κάμαλα Χάρις

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, μόλις άκουσε τα παραπάνω η Κάμαλα Χάρις γύρισε το κεφάλι της από την άλλη πλευρά, αρνούμενη να δεχθεί όσα μόλις είπε ο Τραμπ και ξεκίνησε να γελά μην μπορώντας να δεχθεί ότι ο υποψήφιος πρόεδρος μεταφέρει τη φήμη αυτή και στο ντιμπέιτ. Έπειτα, προσπάθησε να τον ακούσει και πάλι προσεκτικά, δείχνοντας να απορεί και να δυσανασχετεί με όσα λέει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.  

Διαβάστε επίσης → Tέσσερα συμπεράσματα από το ντιμπέιτ της Κάμαλα Χάρις με τον «θυμωμένο» Τραμπ