Κοσμος

To άγνωστο παρασκήνιο της εμφάνισης της Σελίν Ντιόν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Τι αποκάλυψε ο καλλιτεχνικός διευθυντής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Σελίν Ντιόν
H Σελίν Ντιόν © Instagram

Σελίν Ντιόν: Tο παρασκήνιο της εμφάνισής της στην τελετή έναρξης - Τι αποκάλυψε ο καλλιτεχνικός διευθυντής

O καλλιτεχνικός διευθυντής Τομά Ζολί αποκάλυψε όλο το άγνωστο παρασκήνιο από την εμφάνιση της Σελίν Ντιόν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, όλες οι πρόβες για την εμφάνιση της Σελίν Ντιόν στον πρώτο όροφο του Πύργου του Άιφελ και την ερμηνεία του «Hymne à L'Amour» πραγματοποιήθηκαν στις 3 τα ξημερώματα της παραμονής της τελετής έναρξης.

Celine Dion en la Ceremonia de Apertura de Paris 2024 🎤✨

«Όταν έφτασε της παρουσιάσαμε δύο επιλογές χώρου για την εμφάνισή της. Η πρώτη ήταν στο Τροκαντερό» είπε ο Ζολί. Ωστόσο, η Σελίν Ντιόν ήταν αμετακίνητη.

«Θα προσπαθήσω αλλά εγώ θα τραγουδήσω εκεί πάνω ανεξάρτητα του αν θα φυσάει, θα χιονίζει ή θα βρεχει. Εγώ θα τραγουδήσω στον πρώτο όροφο του Πύργου του Άιφελ. Αυτή ήταν η αρχική σου ιδεά και είναι το όνειρο μου εδώ και παρά πολύ καιρό», ξεκαθάρισε.

Όπως επισήμανε ο Ζολί «το όνειρό της ήταν να τραγουδήσει στον Πύργο του Άιφελ χωρίς playback και αυτό που ακούσατε είναι η φωνή της. Αυτό που είδατε είναι μια σιδηρά κυρία πάνω σε μια δεύτερη "σιδηρά κυρία" όπως ο Πύργος του Άιφελ».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόσο μεγάλη απειλή είναι για την Αμερική η Κίνα; Η νέα σειρά podcasts από την Athens Voice
Πόσο μεγάλη απειλή είναι για την Αμερική η Κίνα; Η νέα σειρά podcasts από την Athens Voice

Οι συζητήσεις αποτελούν μέρος της σειράς podcast του Κινεζικού Προγράμματος του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων, σε συνεργασία με το «Ti Kosmos podcast» και παρουσιάστρια τη Μαριλίζα Αναστασοπούλου

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.