Κοσμος

Κόλτ Γκρέι: Ο ανήλικος μακελάρης της Τζόρτζια ζούσε μια κόλαση στο σπίτι του

Όσα αποκαλύπτονται τώρα γι' αυτό που ζούσε τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο ο 14χρονος Κολτ Γκρέι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ανήλικος μακελάρης της Τζόρτζια ζούσε σε απολύτως τοξικό οικογενειακό περιβάλλον
© Χ

Μετά το μακελειό σε Λύκειο της Τζόρτζια αποκαλύπτεται ότι ο ανήλικος μακελάρης και τα αδέλφια του ζούσαν υπό τραγικές συνθήκες στο σπίτι της οικογένειάς του

Ο Κολτ Γκρέι, ο ανήλικος μακελάρης των μαθητών του λυκείου της Τζόρτζια, προερχόταν από μια «απολύτως φρικτή» οικογενειακή ζωή ... με την Υπηρεσία Προστασίας Παιδιών να καλείται στο σπίτι της οικογένειάς του έως και 4 φορές από γείτονες που προσπαθούσαν να προστατεύσουν το παιδί.

Συγκεκριμένα και όπως αποκαλύπτει σήμερα ο ξένος Τύπος, η Lauren Vickers, μία γειτόνισσα της οικογένειας Γκρέι στη Τζόρτζια αποκάλυψε ότι είχε καλέσει τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για βοήθεια, αφού είδε τον 14χρονο Κολτ να φοράει καθημερινά τα ίδια ρούχα και τα 2 μικρότερα αδέλφια του να τα κλειδώνουν έξω από το σπίτι τους τη νύχτα, αγνοώντας τα κλάματα και τις φωνές τους στην προσπάθεια να μπουν μέσα.

Η Lauren ισχυρίζεται ότι είδε τους γονείς του Κολτ να διαπληκτίζονται έντονα έξω από το σπίτι πολλές φορές, συχνά στη μέση του δρόμου. Η ίδια εξήγησε ότι η μητέρα του 14χρονου, τελικά μετακόμισε με τον μικρότερο γιο της οικογένειας, τον Κόλεϊ, ενώ ο πατέρας του Κόλιν, ήταν εκείνος που έμεινε πίσω με τον Κολτ και τη μικρότερη αδελφή του, Τζένι.

Η ίδια γειτόνισσα αποκάλυψε ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού της οικογένειας είχε σκοπό να κάνει έξωση στα μέλη της αργότερα μέσα στο έτος, έχοντας απελπιστεί από τη συμπεριφορά των γονιών, ενώ ο ανήλικος προτού αποφασίσει να θερίσει τις ζωές μαθητών του Λυκείου της Τζόρτζια είχε πέσει θύμα ανελέητου μπούλινγκ. Αυτό το τελευταίο το επιβεβαίωσε η κόρη της συγκεκριμένης γυναίκας που πήγαινε σχολείο μαζί με τον Κολτ Γκρέι.

Τη μαρτυρία αυτής της γυναίκας επιβεβαίωσε η θεία του Κολτ, Άνι Πολάμους Μπράουν, η οποία όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, επιβεβαιώνει «απόλυτα ότι το περιβάλλον στο σπίτι του 14χρονου αγοριού ήταν απολύτως τοξικό σε πολλά στάδια της ζωής του».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κολτ βαρύνεται με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση 4 ανθρώπων - - των 14χρονων μαθητών Mason Schermerhorn, Christian Angulo και των δασκάλων Richard Aspinwall και Christina Irimie - στο σχολείο του στο Winder, GA. Εννέα άλλοι τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς.

Δύο ημέρες μετά μετά το μακελειό, ο ανήλικος εμφανίστηκε στο δικαστήριο το πρωί της Παρασκευής, αντιμετωπίζοντας τη μέγιστη ποινή για 4 κατηγορίες κακουργηματικού φόνου -- ισόβια κάθειρξη χωρίς δυνατότητα αναστολής.

Ο πατέρας του Κολτ, Κόλιν Γκρέι, συνελήφθη επίσης και κατηγορήθηκε για φόνο και αντιμετωπίζει 4 κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, 2 κατηγορίες για φόνο δευτέρου βαθμού και 8 κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκων.

Με πληροφορίες από το ΤΜΖ.com

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.