Κοσμος

«Ο πρίγκιπας Χάρι δεν είναι αρκετά έξυπνος για να επιβιώσει στη βασιλική ζωή»

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Σερ Ίαν ΜακΚέλεν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πρίγκιπας Χάρι
© EPA/ TOLGA AKMEN

Ίαν ΜακΚέλεν: Ο πρίγκιπας Χάρι δεν είναι αρκετά έξυπνος για να επιβιώσει στη βασιλική ζωή

Ο πριγκίπας Χάρι «μάλλον δεν είναι αρκετά έξυπνος» για να επιβιώσει από τη βασιλική ζωή, υποστήριξε ο Σερ Ίαν ΜακΚέλεν.

Ο 85χρονος ηθοποιός υποστήριξε ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν είχε τους κατάλληλους φίλους «για να βοηθήσει τον εαυτό του», αν και παραδέχτηκε ότι ήταν «σίγουρα με το μέρος του Χάρι».

Ο σερ Ίαν, ο οποίος αναρρώνει μετά την πτώση του από μια σκηνή του Λονδίνου τον Ιούνιο, προβληματίστηκε για τις δοκιμασίες και τις δυσκολίες της βασιλικής ζωής σε συνέντευξή του στους Times. Φαινομενικά επηρεασμένος από τα απομνημονεύματα του Δούκα, «Spare», τα οποία διάβαζε, είπε: «Βγάζω το καπέλο σε όποιον καταφέρνει να παραμείνει λογικός σε αυτόν τον κόσμο.

«Όπως κατάφερε να κάνει ο (εκλιπών) Δούκας του Εδιμβούργου, αν και ακόμη και αυτός ήταν βαθιά, βαθιά εκκεντρικός και υποψιάζομαι ότι ήταν βαθιά δυστυχισμένος. «Το ίδιο και ο σημερινός βασιλιάς. Κατά κάποιο τρόπο επιβιώνει, αλλά είναι σαφώς κατεστραμμένος. Όσο για τον Χάρι, μάλλον δεν είναι αρκετά έξυπνος ή δεν έχει τους κατάλληλους φίλους για να βοηθήσει πραγματικά τον εαυτό του. Να θυμάστε, είχε τη δυνατότητα να διαλέξει όλες τις όμορφες γυναίκες του κόσμου. Ελπίζω να βρήκε τη σωστή».

Ο ηθοποιός, ο οποίος χρίστηκε ιππότης από την Ελισάβετ Β' το 1991 και τιμήθηκε με το μετάλλιο του Συντρόφου της Τιμής για τις υπηρεσίες του στο δράμα και την ισότητα το 2008, είχε επίσης λίγα θετικά να πει για την εκλιπούσα βασίλισσα, την οποία θεωρούσε «αιματηρά αγενή».

«Η βασίλισσα, είμαι σίγουρος ότι ήταν αρκετά θυμωμένη στο τέλος», είπε. «Και στις λίγες φορές που τη συνάντησα ήταν αρκετά αγενής. Όταν έλαβα ένα μετάλλιο για την υποκριτική, μου είπε: «Το κάνεις αυτό για πάρα πολύ καιρό».

«Είπα, 'Λοιπόν, όχι τόσο πολύ όσο εσύ. Πήρα ένα βασιλικό χαμόγελο γι' αυτό, αλλά στη συνέχεια είπε: «Πηγαίνει κανείς ακόμα στο θέατρο;».

Πηγή: Telegraph

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.