Κοσμος

«Ο πατέρας σου με νάρκωνε για να με βιάζουν άγνωστοι» - Καταθέτει η κόρη της Ζιζέλ Πελικό

Η Καρολίν Νταριάν αφηγείται την ημέρα που «κυριολεκτικά κατέρρευσε ο κόσμος»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Ο πατέρας σου με νάρκωνε για να με βιάζουν άγνωστοι» - Καταθέτει η κόρη της Ζιζέλ Πελικό
Η κόρη της Ζιζέλ Πελικό, Καρολίν Ντάριαν © EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Πελικό: Η κατάθεση της κόρης της στο δικαστήριο - Η Καρολίν Νταριάν αφηγείται την ημέρα  «κυριολεκτικά κατέρρευσε ο κόσμος»

Με την κατάθεση της κόρης της Ζιζέλ Πελικό συνεχίζεται σήμερα στη Γαλλία η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση των πολλαπλών βιασμών της 72χρονης ενώ ήταν ναρκωμένη από τον σύζυγό της Ντομινίκ Πελικό.

Η Καρολίν Νταριάν, κόρη της Ζιζέλ Πελικό μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου στη Γαλλία, αφηγείται την τραγική ημέρα που η ζωή της «κυρολεκτικά γύρισε ανάποδα», αφού έμαθε για τους αλληπάλληλους βιασμούς της μητέρας της για εννέα χρόνια από τον πατέρα της αλλά και από αγνώστους.

Mazan rape case: Arrival of Gisele Pelicot and her family on the 5th day of the trial | AFP

«Ο πατέρας σου με νάρκωνε για να με βιάζουν άγνωστοι» - Καταθέτει η κόρη της Ζιζέλ Πελικό

Η Καρολίν ξεκίνησε να περιγράφει στο δικαστήριο την ημέρα στις 2 Νοεμβρίου 2020, όταν η μητέρα της ανακάλυψε ότι είχε ναρκωθεί και βιαστεί από τον σύζυγό της.

«Για μένα, υπήρξε ένα πριν και ένα μετά στις 2 Νοεμβρίου 2020, ακριβώς στις 8.25 μ.μ., η ζωή μου κυριολεκτικά γύρισε ανάποδα», ξεκινά η Καρολίν Νταριάν. Εκείνο το βράδυ, της τηλεφώνησε η μητέρα της. Αμέσως φοβήθηκε για τη ζωή της. Ο πατέρας της υπέφερε από αναπνευστικά προβλήματα: μήπως του είχε συμβεί κάτι; Η αποκάλυψη ήταν τελείως διαφορετικής φύσης. Η μητέρα του του είπε ότι είχε κληθεί στο αστυνομικό τμήμα του Carpentras.

Οι αποκαλύψεις την τάραξαν. «Ο πατέρας σου με νάρκωσε για να με βιάσουν άγνωστοι», της είπε η μητέρα της. «Ήμουν σε θέση να δω φωτογραφίες, ήθελαν να μου δείξουν βίντεο, αλλά ήταν πέρα από τις δυνάμεις μου».

Ακούγοντας αυτά τα λόγια, η Καρολίν θυμάται ότι έχασε τη Γη κάτω από τα πόδια της: «Αρχίζω να χάνω κάποια από τα θεμέλιά μου», δηλώνει και συνεχίζει: «Ευτυχώς, ο σύζυγός μου είναι εδώ... Ο 6χρονος γιος μου είναι επίσης εδώ. Τον κρατάμε μακριά από τη μέση για να μην ακούσει τις κραυγές μου».

Το αρχείο του Ντομινίκ Πελιζό που είχε φωτογραφίες γυμνές της κόρης του εν αγνοία της

Αφού έμαθε για τα φερόμενα εγκλήματα που διέπραξε ο «πατέρας» της εναντίον της μητέρας της, η Καρολίν Νταριάν κλήθηκε από την αστυνομία σε σχέση με μια δεύτερη υπόθεση που την αφορά άμεσα. Κατά τη διάρκεια μιας έρευνας στον ηλεκτρονικό αρχείο του Ντομινίκ, η αστυνομία βρήκε δύο φωτογραφίες της κόρης του.

Στο δικαστήριο, η Καρολίν περιέγραψε τις φωτογραφίες. Οι δύο φωτογραφίες απεικονίζουν «μια γυναίκα που φαίνεται να κοιμάται, ξαπλωμένη στο πλάι με το φως αναμμένο. Φαίνονται τα οπίσθιά της. Ο αστυνομικός τη ρώτησε αν αναγνωρίζει τον εαυτό της στις φωτογραφίες. Εκείνη κουνάει το κεφάλι της.

«Εκεί ανακάλυψα τον εαυτό μου και κατάλαβα ότι ο άνθρωπος που ήταν ο πατέρας μου, στον οποίο είχα απόλυτη εμπιστοσύνη, για τον οποίο πίστευα ότι είχε ακεραιότητα, ότι σεβόταν την κόρη του, ότι ήταν περήφανος γι' αυτήν, ότι πάντα την ενθάρρυνε, ανακάλυψα ότι στην πραγματικότητα ο πατέρας μου με είχε φωτογραφίσει χωρίς τη γνώση μου, γυμνή».

Σχετικά με το θέμα αυτών των φωτογραφιών, η Καρολίν μίλησε για τη «βαθιά πεποίθησή της ότι δεν είναι, η ίδια κοιμισμένη σε αυτές τις φωτογραφίες, αλλά είναι ναρκωμένη». Ο πατέρας της πάντα αρνιόταν στην αστυνομία ότι δεν είχε χρησιμοποιήσει ουσίες για να την ναρκώσει, όπως είχε κάνει στη μητέρα της.

Με πληροφορίες από Ladepeche

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.