Κοσμος

Ο Μπράιαν Μέι των Queen υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο

«Πραγματικά, δεν θέλω τον οίκτο» είπε ο μουσικός σε μήνυμα προς τους θαυμαστές του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ο Μπράιαν Μέι των Queen υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο - «Πραγματικά, δεν θέλω τον οίκτο» είπε ο μουσικός σε μήνυμα προς τους θαυμαστές του

Ο Μπράιαν Μέι (Brian May), κιθαρίστας των Queen, εξομολογήθηκε ότι υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και πλέον δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει όπως πριν το αριστερό του χέρι. Ο Μέι εξομολογήθηκε την περιπέτεια υγείας του μέσα από μία ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα. 

Ο Μπράιαν Μέι απευθύνθηκε στους θαυμαστές του μέσα από ένα βίντεο και τους καθησύχασε ότι μπορεί ακόμα να παίζει κιθάρα, παρά τη μικρή δυσλειτουργία. 

«Είμαι εδώ για να σας φέρω μερικά καλά νέα – τα καλά νέα είναι ότι μπορώ να παίζω κιθάρα μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών», είπε ο 77χρονος μουσικός και πρόσθεσε: «Το λέω αυτό επειδή υπήρχε κάποια αμφιβολία, επειδή εκείνο το μικρό πρόβλημα υγείας που ανέφερα, συνέβη πριν από περίπου μια εβδομάδα και το ονόμασαν μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο».

Ο Μπράιν Μέι υποστήριξε χαριτολογώντας ότι είχε ένα «πολύ συναρπαστικό» ταξίδι με ασθενοφόρο, στο νοσοκομείο Frimley στο Surrey στη Βρετανία και επαίνεσε το προσωπικό  για την «πιο φανταστική φροντίδα» που του παρείχε. «Δεν ήθελα να πω τίποτα εκείνη τη στιγμή, γιατί δεν ήθελα να γίνει τίποτα, ξέρετε. Πραγματικά, δεν θέλω τον οίκτο», πρόσθεσε.