Κοσμος

Μιλάνο: 17χρονος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τρία μέλη της οικογένειάς του

Προσπάθησε να ενοχοποιήσει τον πατέρα του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
αστυνομια
© ΕΡΑ/DONATO FASANO

Μιλάνο: 17χρονος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τρία μέλη της οικογένειάς του

Ένας 17χρονος στο Μιλάνο της Ιταλίας, κάλεσε αργά τη νύχτα την Αστυνομία λέγοντας πως σκότωσε τον 51χρονο πατέρα ο οποίος είχε μόλις είχε μαχαιρώσει την σύζυγο του 49 ετών και την μικρή αδελφή του δράστη 12 ετών.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3v3erh45bhl)

Οι ερευνητές υποψιάστηκαν από την αρχή πως ο 17χρονος ενδέχεται να είναι ο δολοφόνος όλης της οικογένειας. Το μαχαίρι βρέθηκε έξω από το σπίτι και εξετάζεται αν είναι συμβατό με αυτό το οποίο προξένησε τα θανατηφόρα τραύματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 17χρονος φέρεται να έχει δηλώσει στην αστυνομία ότι ευθύνεται για το θάνατο του πατέρα του, καταλογίζοντάς του το θάνατο των άλλων δύο μελών της οικογένειας. Η εκδοχή αυτή τέθηκε υπό διερεύνηση και αργότερα ο νεαρός ομολόγησε ότι τους σκότωσε όλους.

Τα θύματα βρέθηκαν φορώντας νυχτικά, στο υπνοδωμάτιο της 12χρονης, η οποία είχε δεχτεί και την πιο άγρια επίθεση, όπως επιβεβαίωσε ο εισαγγελέας της Μόντσα, Κλαούντιο Γκιτάρντι. Ο πατέρας ήταν ιδιοκτήτης μιας ιστορικής κατασκευαστικής εταιρείας πολύ γνωστής στην περιοχή και η οικογένεια θεωρούνταν ευκατάστατη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κίρα Ρούντικ: «Μπορούμε να κερδίσουμε τον πόλεμο»
Κίρα Ρούντικ: «Μπορούμε να κερδίσουμε τον πόλεμο»

Η Ουκρανή βουλευτής μιλάει για την πυραυλική επίθεση κοντά στο σπίτι της, τις καθημερινές διακοπές ρεύματος, την ψυχική κόπωση των Ουκρανών, την αποστολή όπλων από τη Δύση και τις αμερικανικές εκλογές

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.