Κοσμος

Η αναπληρώτρια πρωθυπουργός της Βρετανίας «παρτάρει» στο booth DJ στην Ίμπιζα

Στα 44 της η Άντζελα Ρέινερ έχει γίνει γιαγιά από τα 37 της χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η αναπληρώτρια πρωθυπουργός της Βρετανίας «παρτάρει» στο booth DJ στην Ίμπιζα
© EPA/IAN LANGSDON

Βρετανία: Η αναπληρώτρια πρωθυπουργός Άντζελα Ρέινερ στο booth DJ στην Ίμπιζα

Η αντιπροέδρος της κυβέρνησης της Βρετανίας, Άντζελα Ρέινερ βιντεοσκοπήθηκε να παραληρεί σε ένα DJ booth στην Ίμπιζα.

Η αναπληρώτρια πρωθυπουργός της Βρετανίας εθεάθη να χορεύει στο κλαμπ Hï Ibiza στο ισπανικό νησί σε ένα βίντεο που δημοσίευσε η ηθοποιός Denise Van Outen στο Instagram.

Το βίντεο προκάλεσε αντιδράσεις στην χώρα δεδομένου ότι Κιρ Στάρμερ είχε δηλώσει την περασμένη Τρίτη  «τα πράγματα θα χειροτερέψουν πριν βελτιωθούν», καθώς υποστήριξε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση είχε αποκρύψει την πραγματική κατάσταση των δημόσιων οικονομικών. Είπε επίσης ότι ο προϋπολογισμός του Οκτωβρίου θα είναι «επώδυνος», καθώς άνοιξε το δρόμο για αυξήσεις φόρων.

Η Ρέινερ έχει αναφερθεί και στο παρελθόν την προτίμησή της στα κλαμπ, λέγοντας στη Mirror ότι χόρευε από τις τέσσερις το απόγευμα μέχρι τις πέντε το πρωί, ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Ισπανία πέρυσι. Σε συνέντευξή της στο Φεστιβάλ Fringe του Εδιμβούργου τον περασμένο Αύγουστο, η 44χρονη Ρέινερ δήλωσε ότι ήταν «περήφανη» για τα 12ωρα ρέιβ πάρτι της.

«Τα κορίτσια με τα οποία χόρευα έχουν τα μισά χρόνια μου και εγώ έλεγα «είμαι γιαγιά». Ήμουν περήφανη γι' αυτό. Στις 4 το απόγευμα ξεκίνησα και γύρισα σπίτι στις έξι το πρωί, όταν ο ήλιος έλαμπε και ήμουν σαν: «Ναι, μπορώ να το κάνω."»

Πηγή: Telegraph

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαμούκα Μαμουλασβίλι: «Εμείς πεθαίνουμε σ' αυτόν τον πόλεμο, αλλά εσείς χάνετε»
Μαμούκα Μαμουλασβίλι: «Εμείς πεθαίνουμε σ' αυτόν τον πόλεμο, αλλά εσείς χάνετε»

Συναντήσαμε τον διοικητή της Γεωργιανής Λεγεώνας στο Κίεβο, σε έναν χώρο που λειτουργεί ως στρατόπεδο, κι αφού μας ενημέρωσε ότι το σημείο είναι στοχοποιημένο, άνοιξε τα χαρτιά του, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.