Κοσμος

Σεφ-YouTuber κρίθηκε ένοχος για φρικτή δολοφονία στην Ταϊλάνδη

Ποιος είναι ο γόνος οικογένειας ηθοποιών που παραδέχθηκε ότι τεμάχισε έναν 44χρονο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ταϊλάνδη: Σεφ-YouTuber κρίθηκε ένοχος για φρικτή δολοφονία
Ταϊλάνδη: Σεφ-YouTuber κρίθηκε ένοχος για φρικτή δολοφονία © YouTube

Ταϊλάνδη: Σεφ-YouTuber κρίθηκε ένοχος για φρικτή δολοφονία - Ποιος είναι ο γόνος οικογένειας ηθοποιών που παραδέχθηκε ότι τεμάχισε έναν 44χρονο

Δικαστήριο στην Ταϊλάνδη έκρινε ένοχο για φόνο εκ προμελέτης τον Ντάνιελ Σάντσο Μπρόντσαλο (Daniel Sancho Bronchalo), μέλος διάσημης ισπανικής οικογένειας ηθοποιών και YouTuber, και τον καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη, σε μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ισπανία.

Ο 30χρονος καταδικάστηκε για τη δολοφονία του Έντουιν Αριέτα Αρτέαγκα, ενός 44χρονου πλαστικού χειρουργού από την Κολομβία, όταν και οι δύο έκαναν διακοπές στο νησί Koh Pha-ngan της Ταϊλάνδης τον Αύγουστο του 2023.

Ταϊλάνδη: Σεφ-YouTuber κρίθηκε ένοχος για φρικτή δολοφονία - Το χρονικό της υπόθεσης

Η υπόθεση έχει προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον στην Ισπανία, επειδή ο πατέρας του κατηγορούμενου, ο Ροντόλφο Σάντσο, είναι γνωστός ηθοποιός, και δεκάδες Ισπανοί δημοσιογράφοι έχουν έρθει αεροπορικώς στην Ταϊλάνδη για τη δίκη.

Στη δίκη του, ο Σάντσο ισχυρίστηκε ότι τσακώθηκε με τον Αρριέτα, όταν ο τελευταίος προσπάθησε να του επιτεθεί σεξουαλικά.

Είπε ότι το θύμα έπεσε καθώς συνεπλάκησαν και χτύπησε το κεφάλι του σε μια μπανιέρα, έχασε τις αισθήσεις του και στη συνέχεια πέθανε. Ο Σάντσο παραδέχτηκε ότι τεμάχισε το σώμα του θύματος και πέταξε τα κομμάτια του στη στεριά και στη θάλασσα.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον Σάντσο αρχικά σε θάνατο, αλλά άλλαξε την απόφασή του σε ισόβια κάθειρξη λόγω της συνεργασίας του κατά τη διάρκεια της δίκης, σύμφωνα με την αστυνομία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.