Κοσμος

Τράβις Κέλσι: Στην Amazon το επιτυχημένο Podcast με τον αδερφό του

Υπό νέα... στέγη το "New Heights"

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τράβις Κέλσι: Στην Amazon το επιτυχημένο Podcast με τον αδερφό του - Υπό νέα... στέγη το "New Heights"

Ο Τράβις Κέλσι και ο αδελφός του, πρώην παίκτης των Eagles, Τζέισον μεταφέρουν το δημοφιλές podcast τους «New Heights with Jason & Travis Kelce» στο αμερικανικό δίκτυο Wondery της Amazon.

Το συνολικό ποσό της τριετούς διάρκειας συμφωνίας δεν έχει γίνει γνωστό ωστόσο δημοσιεύματα μιλούν για εννιαψήφιο νούμερο. Ανακοινώθηκε από το δίκτυο πριν από λίγες ώρες και θα εγκαινιαστεί με το αυριανό επεισόδιο των αδελφών Κέλσι. Η συμφωνία περιλαμβάνει επίσης το αρχικό περιεχόμενο του podcast μαζί με τα αποκλειστικά δικαιώματα για εμπορική χρήση και διανομή επεισοδίων ήχου και βίντεο.

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με το Wondery στην επόμενη σελίδα του "New Heights"», ανέφεραν τα διάσημα αδέλφια σε δήλωσή τους. «Αγαπάμε αυτή τη σειρά και τη μεγάλη ομάδα θαυμαστών που μεγαλώνουν μαζί μας τα τελευταία δύο χρόνια. Το δίκτυο αναγνώρισε το κοινό μας όραμα και θα προσφέρει πλούσια εμπειρία και μέσα για να το απογειώσει. Θα δημιουργήσουμε μαζί πρωτοπόρες στιγμές μέσω αυτής της συνεργασίας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε τη τρίτη σεζόν», συμπλήρωσαν.

Σύμφωνα με το ΑP, οι Κέλσι ξεκίνησαν το podcast πριν από δύο χρόνια. Ψηφίστηκε ως το podcast της χρονιάς στα φετινά βραβεία iHeartPodcast.