Κοσμος

Κάμαλα Χάρις: Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη θα παραχωρήσει στο CNN

Η πρώτη αφότου πήρε το χρίσμα των Δημοκρατικών

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κάμαλα Χάρις: Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη θα παραχωρήσει στο CNN - Η πρώτη αφότου πήρε το χρίσμα των Δημοκρατικών

Η υποψήφια του Δημοκρατικού κόμματος για την προεδρία Κάμαλα Χάρις και ο υποψήφιος αντιπρόεδρός της Τιμ Γουόλς θα παραχωρήσουν την πρώτη συνέντευξή τους από την έναρξη της εκστρατεία τους στο CNN, ανακοίνωσε το τηλεοπτικό δίκτυο χθες Τρίτη.

Η συνέντευξη, που θα πάρει η δημοσιογράφος Ντέινα Μπας στην Τζόρτζια, πολιτεία-κλειδί, θα μεταδοθεί αύριο Πέμπτη στις 21:00 (τοπική ώρα· στις 04:00 της Παρασκευής ώρα Ελλάδας), διευκρίνισε το CNN.

Κάμαλα Χάρις: Όσα θα πει στην συνέντευξη στο CNN

Πρόκειται για την πρώτη εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που θα παραχωρήσει η νυν αντιπρόεδρος και υποψήφια πρόεδρος μετά την απόφαση του απερχόμενη προέδρου Τζο Μπάιντεν να εγκαταλείψει την εκστρατεία για την επανεκλογή του πριν από έναν μήνα και πλέον, την 21η Ιουλίου, μετά την καταστροφική γι’ αυτόν εμφάνισή του στο ντιμπέιτ με τον Ρεπουμπλικάνο Ντόναλντ Τραμπ.

Ρεπουμπλικάνοι και δημοσιογράφοι απαιτούσαν εδώ κι εβδομάδες η κυρία Χάρις να μιλήσει στον Τύπο, καθώς η προεκλογική εκστρατεία εισέρχεται πλέον στην τελική της ευθεία.

Παρουσίασε, πάντως σε πολύ αδρές γραμμές, την πολιτική της στο συνέδριο της παράταξής της στο Σικάγο την περασμένη εβδομάδα, εξαγγέλλοντας μείωση φόρων για τη μεσαία και ανυποχώρητη εξωτερική πολιτική, ιδίως έναντι χωρών όπως η Ρωσία ή η Βόρεια Κορέα.