Κοσμος

Διαμάχη του Τραμπ με τους Foo Fighters για την χρήση τραγουδιού «My Hero»

Η μπάντα δηλώνει ότι θα δωρίσει δικαιώματα στην καμπάνια της Χάρις

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τραμπ: Διαμάχη με τους Foo Fighters για την χρήση τραγουδιού της μπάντας

Η προεκλογική εκστρατεία του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ αμφισβητεί τον ισχυρισμό των Foo Fighters ότι η χρήση του τραγουδιού τους «My Hero» κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης δεν ήταν εξουσιοδοτημένη.

Εκπρόσωπος των Foo Fighters ανέφερε σε δήλωσή του στο «The Hill» αργά το βράδυ της Κυριακής ότι το συγκρότημα δεν έδωσε άδεια στην προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ να χρησιμοποιήσει το τραγούδι σε προεκλογική συγκέντρωση της Παρασκευής στην Αριζόνα.

Ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι τα όποια δικαιώματα λαμβάνει το συγκρότημα από το τραγούδι θα δοθούν στην προεκλογική εκστρατεία του αντιπροέδρου Χάρις. «Δεν ζητήθηκε άδεια από τους Foo Fighters και αν τους ζητούνταν δεν θα την είχαν δώσει», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Ωστόσο, η προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ δήλωσε ότι είχε την άδεια να παίξει το τραγούδι. «Έχουμε άδεια να παίξουμε το τραγούδι», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Τραμπ, Στίβεν Τσανγκ, σε ηλεκτρονικό μήνυμα προς το The Hill.

«Σε καιρούς σαν κι αυτούς τα γεγονότα έχουν σημασία, μην είσαι δήθεν. @foofighters», έγραψε, αναφερόμενος σε δύο άλλα τραγούδια του συγκροτήματος.

Το «My Hero» ακουγόταν να παίζει στη συγκέντρωση του Τραμπ στο Γκλέντεϊλ την Παρασκευή, καθώς ο πρώην πρόεδρος παρουσίαζε τον πρώην υποψήφιο πρόεδρο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, ο οποίος ανέστειλε την εκστρατεία του νωρίτερα μέσα στην ημέρα.