Κοσμος

Μπέρμιγχαμ: Άνδρας δέχτηκε εν ψυχρώ επίθεση με μαχαίρι στον λαιμό την ώρα που έβγαζε βόλτα το παιδί του (Βίντεο)

Το θύμα βρίσκεται στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
2 βρετανοι αστυνομικοι
Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν μετά την αιματηρή επίθεση στο Μπέρμιγχαμ με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας © ΕΡΑ/ANDY RAIN

Μπέρμιγχαμ: Άνδρας δέχτηκε εν ψυχρώ επίθεση με μαχαίρι στον λαιμό την ώρα που έβγαζε βόλτα το παιδί του (Βίντεο)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα σοκαριστικό βίντεο από το Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα η στιγμή που ο δράστης μαχαιρώνει τον άνδρα που πιο πριν έσερνε το καροτσάκι του μωρού του σε κεντρικό σημείο της πόλης. Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν μετά την αιματηρή επίθεση με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο διάρκειας 40 δευτερολέπτων φαίνεται το θύμα με το παιδικό καροτσάκι να δέχεται μαχαιριές στον λαιμό. Καθώς το βίντεο προχωράει, ο τραυματισμένος άνδρας κείτεται στην άκρη του δρόμου, καθώς ένα ασθενοφόρο φτάνει στον τόπο του εγκλήματος.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο γύρω στις 01:30 το πρωί του Σαββάτου (24.08.2024). Το θύμα, ένας άνδρας περίπου 40 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα, αλλά βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση, όπως μεταδίδει το BBC, σύμφωνα με την αστυνομία. Τρεις άνδρες, ηλικίας 34, 29 και 26 ετών, καθώς και μια γυναίκα 22 ετών, παραμένουν υπό κράτηση, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες.

Οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι υπήρχαν αρκετοί μάρτυρες στην περιοχή τη στιγμή του συμβάντος και καλούν οποιονδήποτε έχει πληροφορίες ή διαθέτει καταγραφές από κινητό τηλέφωνο ή κάμερα αυτοκινήτου να επικοινωνήσει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.