Κοσμος

Λονδίνο: Πελάτης χτυπά με το πιάτο του σερβιτόρα στο κεφάλι

Η αστυνομία ήταν παρούσα αλλά δεν επενέβη - Τι καταγγέλλει η νεαρή κοπέλα

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Λονδίνο: Πελάτης χτυπά με το πιάτο του σερβιτόρα στο κεφάλι - Η αστυνομία ήταν παρούσα αλλά δεν επενέβη - Τι καταγγέλλει η νεαρή κοπέλα

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση πως σε εστιατόριο γνωστής αλυσίδας στο Λονδίνο ένας πελάτης έφερε στο κεφάλι της σερβιτόρας το πιάτο με το φαγητό που μόλις του είχε σερβίρει.

Η υπάλληλος μίλησε για το συμβάν που σημειώθηκε τον Μάρτιο και δηλώνει ότι αισθάνθηκε «σοβαρά προδομένη» από την αστυνομία.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται από τα πλάνα από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, η σερβιτόρα φαίνεται να προσεγγίζει το τραπέζι του άνδρα, ο οποίος κάθεται με μια γυναίκα και ένα μωρό. Και την στιγμή που τοποθετεί ένα πιάτο με φαγητό στο τραπέζι, ο άνδρας ξαφνικά τη χτυπάει με το πιάτο στο πρόσωπο, ρίχοντάς τη στο έδαφος.

Σε βίντεο επτά λεπτών που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα, η σερβιτόρα επικρίνει την αντίδραση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου, εκφράζοντας την απογοήτευσή της για τον χειρισμό του περιστατικού από την αστυνομία.

Η κοπέλα μίλησε με λεπτομέρειες για τα όσα συνέβησαν αποκαλύπτοντας ότι κανένας δεν είχε ασχοληθεί με το συμβάν μέχρι να γίνει viral στα social media.

«Δεν πιστεύω ότι η κατάσταση θα είχε τραβήξει τόσο πολύ την προσοχή, αλλά η υποστήριξη ήταν συντριπτική», δήλωσε ξεκαθαρίζοντας πως η μεγαλύτερη ανησυχία της δεν ήταν η συμπεριφορά του δράστη, αλλά η αποτυχία της Μητροπολιτικής Αστυνομίας να χειριστεί σωστά την υπόθεση.

Η γυναίκα που μοιράστηκε το βίντεο κατηγόρησε την αστυνομία ότι δεν χειρίστηκε σωστά την υπόθεση. Όπως δήλωσε: «Η αστυνομία ήταν παρούσα τη στιγμή της επίθεσης, ανέφερα το περιστατικό, αλλά τον άφησαν να φύγει χωρίς να πάρουν τα στοιχεία του ή να ελέγξουν το CCTV».