Κοσμος

Ένας νεκρός από πυροβολισμό στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης

Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει αλλά συνελήφθη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φρανκφούρτη: Ένας νεκρός από πυροβολισμό στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό
Φρανκφούρτη: Ένας νεκρός από πυροβολισμό στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό © Twitter

Φρανκφούρτη: Ένας νεκρός από πυροβολισμό στον σιδηροδρομικό σταθμό - Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει αλλά συνελήφθη

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Φραγκφούρτης χθες Τρίτη το βράδυ με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένας άνδρας, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας της γερμανικής μεγαλούπολης.

Ο φόνος διαπράχθηκε περί τις 21:00 (τοπική ώρα· 22:00 ώρα Ελλάδας) μπροστά στα τραίνα, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος, τονίζοντας πως ο δράστης αποπειράθηκε να διαφύγει, αλλά συνελήφθη από αστυνομικούς μερικά μέτρα από τον τόπο του εγκλήματος. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία και θα προσαχθεί ενώπιον δικαστή αργότερα σήμερα το πρωί, πάντα σύμφωνα με την αστυνομία της Φρανκφούρτης.

Το κίνητρο δεν είναι σαφές ακόμη. Η αστυνομία δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες ούτε για το θύμα, ούτε για τον θύτη ως αυτό το στάδιο.

Ο σιδηροδρομικός σταθμός, από τους πλέον πολυσύχναστους σε όλη τη Γερμανία, έκλεισε για περίπου 25 λεπτά μετά τη δολοφονία, εξαιτίας της επιχείρησης της αστυνομίας.

Αυτή συνεχίστηκε μέχρι μετά τα μεσάνυχτα, με ιατροδικαστικές, αστυνομικούς και την δίωξη εγκλημάτων κατά ζωής να παραμένουν ακόμη επιτόπου περί τις 02:30 (ώρα Ελλάδας), κατά τις αρχές.

Μόνο το τμήμα του σταθμού όπου διαπράχθηκε ο φόνος παρέμεινε αποκλεισμένο. Τα δρομολόγια των τρένων εκτελούνται κανονικά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.