Κοσμος

Ισπανία: Πού στρέφονται οι Αρχές για την δολοφονία του 11χρονου

Ανθρωποκυνηγητό για τον κουκουλοφόρο που δολοφόνησε το αγόρι σε γήπεδο ποδοσφαίρου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανθρωποκυνηγητό για τον κουκουλοφόρο που δολοφόνησε το αγόρι σε γήπεδο ποδοσφαίρου
© Google

Ισπανία: Πού στρέφονται οι Αρχές για την δολοφονία του 11χρονου - Ανθρωποκυνηγητό για τον κουκουλοφόρο που δολοφόνησε το αγόρι σε γήπεδο ποδοσφαίρου

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία της Ισπανίας προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει έναν άνδρα που φέρεται να δολοφόνησε ένα 11χρονο αγόρι χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο σε γήπεδο ποδοσφαίρου.

Το εν λόγω συμβάν έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής στο Μοσεχόν, κοντά στο Τολέδο της κεντρικής Ισπανίας, όταν το αγόρι δέχθηκε θανάσιμη επίθεση από έναν νεαρό κουκουλοφόρο, περίπου 18 ετών, ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο με άλλα παιδιά. Αμέσως, ο δράστης διέφυγε από το σημείο με ένα γκρι Ford Mondeo ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το κίνητρό του.

Όπως αναφέρει το ισπανικό κρατικό δίκτυο RTVE, η δολοφονία σημειώθηκε γύρω στις 10:00 το πρωί. Από την στιγμή που έγινε γνωστή η επίθεση δεκάδες αστυνομικά οχήματα έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή, ενώ στην έρευνα για τη σύλληψη του δράστη συμμετέχει και ένα ελικόπτερο της αστυνομίας.

«Είναι μια μέρα θλίψης, η κοινότητά μας υποφέρει, κάθε δολοφονία είναι τραγική, πόσο μάλλον όταν αφορά ένα αθώο παιδί που έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του», δήλωσε η δήμαρχος Κονσεψιόν Σεντίλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Τολέδο ετοιμάζεται να κηρύξει τριήμερο πένθος, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.